Videomarketing voor TKB

Met software voor creditmanagement, detachering van incassospecialisten en uitbesteding van crediteurenbeheer is TKB veel meer dan een incassobureau. Om hun zichtbaarheid en conversie te verbeteren, wilden ze graag aan de slag met videomarketing. Maar hoe? Zelf hadden ze er nog weinig ervaring mee, of wij ze niet konden adviseren. Dat bleek een interessante uitdaging. Want hoe breng je iets als incasso, laat staan incassosoftware, aantrekkelijk in beeld?

Welke emotie?

Video spreekt meer aan dan statische tekst, dan statische afbeeldingen. Het laat meer de emotie zien, het menselijke aspect. Dat was de reden voor TKB om aan de slag te gaan met videomarketing. Als videomakers kunnen we ons uiteraard volledig vinden in deze redenering. Maar de emotie achter incassosoftware laten zien…? 'Welke emotie?', zullen de meeste mensen denken. Die bleek gelukkig ruim voorradig, zo ontdekten we tijdens de opnamedagen bij TKB op kantoor.

Bedrijfsfilm: warme welkomstvideo

Voor op de homepage en met een hoofdrol voor de medewerkers schoten we een vrolijke welkomstvideo. Een echt welkom, door de directeur in de lobby. Vervolgens ontmoet de kijker de gezichten achter TKB, terwijl kort en bondig de diensten worden toegelicht.

YouTube-SEO

Door je vindbaarheid via Google te verbeteren, versterk je meteen de zichtbaarheid van je bedrijf of merk. YouTube-video's zijn goed vindbaar met Google en op YouTube zelf wordt ook veel gezocht. We maakten daarom een aantal uitlegvideo's op basis van veelgestelde vragen van klanten. Zo profileert TKB zich op toegankelijke wijze als expert op het gebied van creditmanagement. De uitlegvideo's op YouTube zijn gekoppeld aan artikelen op de website, zodat 'gewone' SEO en YouTube-SEO hand in hand gaan.

Productvideo's over software

Ook van het softwareprogramma TRUST IT maakten we verschillende video's. Hiermee krijgen klanten een aantrekkelijke introductie in het werken met de software, maar ook potentiële klanten krijgen er een goed beeld door.

Aftermovie bedrijfsfeest

Voor recruitmentdoeleinden wil je graag laten zien wat voor soort organisatie je bent. Medewerkers aan het woord laten is daar een prima manier voor. Maar weet je wat nog beter is? Beelden van het bedrijfsfeest. Want als mensen uit hun rol vallen, als ze helemaal zichzelf zijn en samen plezier hebben, zie je pas écht wat de bedrijfscultuur is.

Testimonialvideo's

Uitblijvende betalingen kunnen een hoop kopzorgen opleveren en betaalde facturen een hoop opluchting. Ook aan de klantzijde is er dus voldoende emotie om in beeld te brengen. Het leverde TKB een aantal mooie testimonials op.

Wat zegt TKB er zelf over?

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Dit is waarom klanten kiezen voor ons videoproductie bedrijf

Vakkennis - Met 12+ jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.

Video voor ieder kanaal - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal.

Persoonlijke begeleiding en altijd binnen 24 uur reactie.

Snelle oplevering - Na opnames worden je video's binnen 1 tot 2 weken opgeleverd.

Onbeperkt revisie - Onbeperkt aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent.

Toekomstbestendige video's - Nieuw logo toevoegen of een shot vervangen na 3 jaar? Geen probleem.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92