Lichttechnicus inhuren

Goede belichting maakt elke film of video beter. Want met belichting kun je een bepaalde sfeer neerzetten of een persoon of object er uit laten springen. Een lichttechnicus inhuren is daarom een goede investering.

Schaduwen en flares

Creatief gebruik van licht in je film kan veel teweeg brengen. Denk bijvoorbeeld aan het spelen met schaduwen of flares. Ook kan je er het onderwerp extra mee onder de aandacht brengen. Een lichttechnicus inhuren is een garantie dat dit soort effecten worden verzorgd. Zo maak je jouw content een stuk aantrekkelijker voor je kijkers.

Slimme oplossingen

Een lichttechnicus inhuren is ook een garantie voor slimme oplossingen. Denk bijvoorbeeld alleen aan het feit dat daglicht gedurende de dag blijft veranderen. Dit komt je video content vaak niet ten goede. Een lichttechnicus heeft daar oplossingen voor. Bijvoorbeeld door het daglicht buiten te sluiten. Er wordt dan volledig met kunstlicht gewerkt. Zo is de belichting in je film gedurende de hele dag op exact hetzelfde niveau. Daarmee heb je zelf in hand hoe het geheel eruit komt te zien.

Het effect van licht

Dat licht ook een effect op het gemoed van mensen heeft, is wetenschappelijk bewezen. Een lichttechnicus kan dankzij kennis van belichting dit soort psychologische effecten creëren. Dit is belangrijk omdat je emoties wilt oproepen met jouw video content. Hoe sterker de emoties, hoe meer resultaat je behaalt met je video content.

Specifieke belichting

Een lichttechnicus inhuren is ook een garantie dat alle mogelijkheden benut worden. Zo zijn er verschillende soorten belichting. Dit zijn key light, ook wel het hoofdlicht genoemd, fill light en back light. Het gebruik van licht in deze opstelling heet driepuntsbelichting. Deze verschillende soorten belichting zijn allen nodig om optimale kwaliteit te verzorgen. Daarbij is het belangrijk dat de soorten belichting op de juiste manier met elkaar worden samengebracht. Dit is de meerwaarde die een lichttechnicus met zich meebrengt.

Cameraploeg inhuren met professionele belichting

Via Pro Motion Film kun je een cameraploeg inhuren met professionele belichting. Wij gebruiken LED lampen van het merk Akurat. Hier kunnen we iemand heel mooi en zacht uitlichten.

Cameraploeg inhuren met lichttechnicus

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez,

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Je doelgroep in 2024 bereiken, informeren en overtuigen met video?

Start 2024 met een knal. Profiteer nu van onze exclusieve videomarketing actie:

  • Cadeaubon social video snippets ter waarde van € 250
  • Effectieve thumbnails voor YouTube-video's t.w.v. € 50 per thumbnail
  • YouTube-video-optimalisatie inclusief SEO-vriendelijke titel, beschrijving, SEO-keywords en thumbnail.
  • Toegang tot de PMF Complete E-Book Bundle met 7 praktische e-books over video t.w.v. € 664

Meer over deze unieke actie