Voice-over inhuren

Een video bevat vaak veel informatie. Een voice-over acteur is de ideale persoon om deze informatie over te brengen.

Waarom een voice-over inhuren via Pro Motion Film

Een video moet kort en krachtig zijn. Aan de hand van een voice-over script kun je precies de gewenste informatie overbrengen, in de juiste toon.

Wij werken hiervoor met landelijk bekende voice-over stemmen. Een voice-over opnemen in het Engels of een andere taal is ook mogelijk.

Het soort video

Er zijn veel vormen van content die beter kunnen worden van een voice-over. Een voice-over inhuren doe je vooral om korte content inhoudelijk kracht bij te zetten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een video-advertentie of online commercial maakt. Je wilt snel de aandacht van je klanten grijpen. Die wil je vervolgens kort vasthouden en daarin zoveel mogelijk informatie geven. Dat kan vaak niet alleen met beelden. Daarom is een voice-over een belangrijke schakel in dit proces.

De juiste toon

Een voice-over is een belangrijk onderdeel van je video. Je moet een stem vinden die perfect past bij jouw bedrijf. Iemand die de juiste toon aanslaat. Daarbij is een fijn stemgeluid ook belangrijk. Wanneer dit allemaal klopt, dan zal de video een stuk sterker overkomen.

De juiste toon hangt ook af van het soort content. Is het zakelijk of juist informeel? Wil je iemand aansporen of blijf je neutraal?

Veel stijlen

Wij werken met mannelijke en vrouwelijke voice-over acteurs die in veel verschillende stijlen kunnen inspreken.

Wil je iemand die enthousiast en energiek overkomt voor jouw promotiefilm? Heb je iemand nodig die heel betrokken kan klinken voor jouw doel? Of moet iemand juist helder kunnen vertellen als je een uitlegvideo laat maken?

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste voice-over stem.

Video laten monteren met professionele voice-over

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!