Voice-over inhuren

Voice-over inhuren

Een video bevat vaak veel informatie. Een voice-over acteur is de ideale persoon om deze informatie over te brengen.

Waarom een voice-over inhuren via Pro Motion Film

Een video moet kort en krachtig zijn. Aan de hand van een voice-over script kun je precies de gewenste informatie overbrengen, in de juiste toon.

Wij werken hiervoor met landelijk bekende voice-over stemmen. Een voice-over opnemen in het Engels of een andere taal is ook mogelijk.

Het soort video

Er zijn veel vormen van content die beter kunnen worden van een voice-over. Een voice-over inhuren doe je vooral om korte content inhoudelijk kracht bij te zetten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een video-advertentie of online commercial maakt. Je wilt snel de aandacht van je klanten grijpen. Die wil je vervolgens kort vasthouden en daarin zoveel mogelijk informatie geven. Dat kan vaak niet alleen met beelden. Daarom is een voice-over een belangrijke schakel in dit proces.

De juiste toon

Een voice-over is een belangrijk onderdeel van je video. Je moet een stem vinden die perfect past bij jouw bedrijf. Iemand die de juiste toon aanslaat. Daarbij is een fijn stemgeluid ook belangrijk. Wanneer dit allemaal klopt, dan zal de video een stuk sterker overkomen.

De juiste toon hangt ook af van het soort content. Is het zakelijk of juist informeel? Wil je iemand aansporen of blijf je neutraal?

Veel stijlen

Wij werken met mannelijke en vrouwelijke voice-over acteurs die in veel verschillende stijlen kunnen inspreken.

Wil je iemand die enthousiast en energiek overkomt voor jouw promotiefilm? Heb je iemand nodig die heel betrokken kan klinken voor jouw doel? Of moet iemand juist helder kunnen vertellen als je een uitlegvideo laat maken?

Wij helpen je graag met het vinden van de juiste voice-over stem.

Video laten monteren met professionele voice-over

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Gaaf geworden

David Brode

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Super tevreden over de promotiefilm

Marieke van Boxtel, Directeur, OBS De Springplank

Wij zijn super tevreden over de promotiefilm. De samenwerking verliep heel prettig. Pro Motion Film hielp ons om de essentie van onze school in de film te laten zien. Wat ik vooral knap werk vond, was het beeldmateriaal dat naadloos aansloot op het verhaal dat ik vertelde in de film. Jullie hebben onze school in sfeer en beeld weten te pakken. Dank daarvoor.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos,

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Je doelgroep in 2024 bereiken, informeren en overtuigen met video?

Start 2024 met een knal. Profiteer nu van onze exclusieve videomarketing actie:

  • 10% korting op alle draaidagen in 2024

  • Cadeaubon social video snippets ter waarde van € 250
  • Effectieve thumbnails voor YouTube-video's t.w.v. € 50 per thumbnail
  • YouTube-video-optimalisatie inclusief SEO-vriendelijke titel, beschrijving, SEO-keywords en thumbnail.
  • Toegang tot de PMF Complete E-Book Bundle met 7 praktische e-books over video t.w.v. € 664

Meer over deze unieke actie