Casting van acteur, model of figurant

Verhalende video content wordt steeds belangrijker. Goede casting van een acteur, model of figurant speelt dus ook een steeds grotere rol. Pro Motion Film kan hier op een professionele manier bij helpen. Wij werken samen met verschillende castingbureau's zodat we altijd de perfecte acteur(s) of figuranten vinden voor je film.

De juiste personen

Wanneer je aan video content denkt, dan denk je aan authenticiteit. Dit betekent dat de juiste personen voor de camera heel belangrijk zijn. Het uiterlijk en karakter van de acteur of presentator bepaalt de sfeer van de opnamen.

Identiteit van je organisatie

Bij een commercial of branded video hebben zij invloed op de identiteit van je organisatie. Het gaat er dus om dat je de juiste personen vindt die jouw boodschap perfect kunnen overbrengen.

Inspireren

Die boodschap moet uiteraard ook inspirerend gebracht worden. Kijkers moeten enthousiast worden en gelijk tot actie willen overgaan. Goede acteurs en presentatoren hebben deze gave. Het is dus belangrijk om te kiezen voor iemand met ervaring en een stijl die aansluit bij jouw wensen.

Aan alles denken

Een acteur inhuren is een goed begin, maar er is meer. Ook de omgeving moet in orde zijn. Daar zorgt bijvoorbeeld onze art director voor. Soms is het ook van belang om goede figuranten te vinden. Wanneer je verhalende video content maakt, zoals bijvoorbeeld branded content, dan moet alles met elkaar kloppen. Ook figuranten dragen eraan bij dat je video nog meer echtheid uitstraalt. Ook het vinden van deze personen is een belangrijke taak waarbij Pro Motion Film kan helpen.

Het gezicht van je bedrijf

Het is zomaar mogelijk dat je het gezicht van je bedrijf zoekt. Een acteur inhuren of een presentator inhuren moet dan natuurlijk serieus worden genomen.

Daarom wordt er altijd samengewerkt met professionele castingbureau's. Hier vind je personen die hun vak serieus nemen en dus ook volledig opgaan in dat wat jij van ze vraagt. Je wilt immers een imago opbouwen. Daarbij is een goede vertegenwoordiger misschien wel één van de belangrijkste troeven.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.