Filmstudio huren

Filmen op locatie is ideaal voor corporate video content. Soms moet je die locatie zelf creëren. Een filmstudio huren is dan de perfecte manier om dit te doen. Dit kan voor allerlei soorten content worden gedaan.

De juiste setting

Een filmstudio huren doe je om de juiste setting te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een reeks interviews die je als serie op social media wilt delen. Voor de samenhang kan het dan slim zijn om deze interviews allemaal in dezelfde omgeving op te nemen. Dat kan je doen door een mooie interview opstelling in de studio te maken. Dit ziet er ook gelijk heel professioneel uit. Handig bijvoorbeeld voor testimonials of als je experts aan het woord laat.

De juiste studio

Misschien lijkt het alsof een filmstudio huren een simpel proces is. Toch is het wel belangrijk dit niet te onderschatten. Ook in filmstudio's kunnen verschillen zitten. De omvang van de studio is bijvoorbeeld belangrijk. En soms heb je een bepaald soort studio nodig, bijvoorbeeld voor green screen opnames. Hoe beter een studio aansluit bij jullie project, hoe beter dit voor de kwaliteit van je content is.

Veel voordelen

Een filmstudio huren brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het in een professionele omgeving veel gemakkelijker om het filmen professioneel aan te pakken. Zo kan je alles precies op maat maken voor jouw project. Je hebt geen last van omgevingsgeluiden, voorbijgangers of een regenbui. Dit maakt het ook veel fijner voor de crew en acteurs waar je mee werkt.

Heb je een studio nodig?

Als full service productiebedrijf kunnen wij je naast het verzorgen van de filmopnamen en postproductie ook helpen met het vinden van de perfecte opnamestudio.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.