Visagie & Styling

Een visagiste of styliste inhuren is belangrijk bij grotere filmprojecten, zoals een online commercial of branded video. Het is eigenlijk nooit een goed idee om zonder goede make-up, de juiste kleding en andere verzorging in beeld te komen. Wil je echt als professional gezien worden, dan maak je hier dus optimaal gebruik van.

Goede visagie

Een visagiste zorgt ervoor dat je gezicht er goed uitziet op camera. Zo komt het vaak voor dat personen zonder visagie met een glimmend hoofd in beeld komen. Vaak is dat door toedoen van de combinatie felle belichting en zweet. Dit is gemakkelijk te verhelpen door een visagiste. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld ook oneffenheden in het gezicht worden aangepakt. Denk ook aan een algehele gezonde uitstraling. Dit wekt vertrouwen.

Het werk van een styliste

Om professioneel over te komen zijn zowel een visagiste en styliste inhuren van belang. De styliste zorgt er voor dat de kledingkeuze klopt. Dit gebeurt bijvoorbeeld in samenspraak met de art director. Het gebeurt vaak genoeg dat de kleding bijvoorbeeld niet klopt met het decor. Kies je voor dezelfde kleuren, dan val je weg tegen de achtergrond. En kleding met ruitjes is de angst van iedere cameraman. Keuze van kleur en soort kleding is dus zeer belangrijk voor je professionele uitstraling. Dit maakt een styliste een belangrijke schakel in je team.

Professionals inhuren

Hoewel een visagiste en styliste inhuren misschien wat overbodig klinkt, is niets minder waar. Je denkt misschien dat ook een bekende dit wel kan doen. Toch moet je niet onderschatten hoe groot de invloed op je professionele voorkomen is. Dit moet je dus in handen van professionals geven.

Pro Motion Film werkt samen met visagistes en stylistes die veel ervaring hebben met het opnemen van acteurs, tafelgasten en presentatrices.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez,

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.