Professionele video opnemen tijdens de Corona crisis?

Video opnemen tijdens Corona crisis

Juist in deze tijd merken we hoe belangrijk video is als communicatiemiddel. We krijgen verschillende aanvragen vanuit bedrijven en de overheid om te helpen met het opnemen van een videoboodschap.

Ook krijgen we aanvragen om video's te monteren voor online petities of hartverwarmende videoprojecten om bedrijven en zorgverleners te ondersteunen. Wij helpen daar heel graag bij.

Cameraman of video editor inhuren

Onze cameramensen en video-editors staan voor je klaar om videoboodschappen op te nemen, video live streams te verzorgen of bijzondere videoprojecten en campagnes te monteren.

Gepaste maatregelen

Ook wij houden ons uiteraard aan de maatregelen tijdens het filmen. We houden altijd 1,5 meter afstand en nemen desinfectie doekjes en desinfectie gel mee naar de opnamelocatie.

Neem gratis contact op

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten