Sales video laten maken

Sales video laten maken om je product of dienst doeltreffend aan de man te brengen? Dit is een video die er geen gras over laat groeien en 100% inspeelt op de vraag waarom iemand jouw dienst of product moet afnemen.

Waarom een professionele sales video laten maken?

Een sales video is to the point en duurt maximaal 15 tot 45 seconden. Met zo'n korte sales video kun je je klant in de buyer journey (klantreis) actief tot aankoop aansturen.

Zo'n klantreis bestaat uit een oriëntatie, afweging en aankoopfase. Een sales video is bij uitstek de video om in te zetten in de afwegingsfase, waarin je klant overgaat tot besluitvorming of zij het product willen komen. Deze video moet jouw klant dus over de streep trekken.

Bijvoorbeeld door sterke testimonials aan de video toe te voegen.

Sales video laten maken
Opname van product sales video

Zo'n sales video is dus anders dan een uitlegvideo die juist in de oriëntatie fase goed van past komt. Je wilt niet uitleggen wat je aanbiedt, maar juist vertellen waarom iemand het zou moeten afnemen. Dat doe je door het vooral te hebben over de voordelen.

Winnen van je concurrentie

In de afwegingsfase wordt een afweging gemaakt tussen jou en de andere aanbieders. Hier is het dus belangrijk dat je je doelgroep overtuigt om jouw product te kopen. Met een sales video laat je zien waarom jij de beste partij bent.

Sales video voor ieder platform?

Het is belangrijk om je sales video geschikt te maken voor verschillende doeleinden. Denk aan het gebruik in sales pitches, op je website of social media.

Een sales video kun je toevoegen aan je landingspagina's maar ook gebruiken voor Google, Facebook of YouTube advertising. Voor ieder doeleinde zijn andere formaten en lengtes gewenst.

Sales video laten maken door Pro Motion Film

Wij hebben jaren ervaring met sales videos, productvideo's, klant-testimonials en korte promo's. We maken een doeltreffende en creatieve sales video die je klanten triggert om tot aankoop over te gaan.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten