Wat is een bedrijfsvlog?

Voorbeeld van een vlog

Een bedrijfsvlog ook wel video blog is een videobericht waarmee je je kijkers op een visuele manier aan je producten en/of diensten introduceert.

Je kunt er ook andere berichten mee overbrengen, zoals informatieve, vermakende of educatieve mededelingen. Dit doe je regelmatig, dus je plaatst om de zoveel tijd een nieuwe vlog. Zo bevorder je op een moderne manier de communicatie over en weer en bouw je volgers op.

De voordelen van een bedrijfsvlog

De mogelijkheden met een bedrijfsvlog zijn groot en vooral als je een aantal volgers krijgt, trekt dit veel klanten aan. Start zelf een bedrijfsvlog en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Je vergroot de vindbaarheid van je bedrijf, dienst of product.
  • Je conversie ratio gaat omhoog.
  • Je verbetert de interactie met je kijkers.
  • Een bedrijfsvlog schept vertrouwen.
  • Je video's worden gedeeld, bereiken zo een groot publiek en gaan mogelijk de hele wereld over.

Je bedrijfsvlog uitbesteden

Een bedrijfsfilm laten maken is leuk en als het begint te lopen dus ook winstgevend. Het is een ideale toevoeging aan al de andere sociale media kanalen die je bij je marketing gebruikt. Je kunt dit ook uitbesteden aan een videoproductiebedrijf. Deze creëren voor jou geweldige video's waarmee je perfect overkomt en direct indruk maakt.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Bedrijfsvlog van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Bedrijfsfilm laten maken

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar