Wat is een video background?

Wat is een video background?

Met een video background wordt een bewegende achtergrond bedoeld op je website. Het is de bedoeling dat deze een extra dimensie aan een website toevoegt en dat het de aandacht trekt van je bezoekers.

Gebruik een film die je zelf gemaakt hebt als video background en deze is persoonlijk en passend. Een slecht gemaakte video background heeft ook de kracht om af te schrikken, dus het is belangrijk dit goed toe te passen.

Voordelen video background

Je bent volledig vrij om de video te kiezen voor je background en hier gebruik je net zo gemakkelijk een promotiefilm voor als een stockvideo. Het gebruik ervan heeft een aantal voordelen.

  • Met een video background houd je bezoekers langer op je website en kun je ze beter blijven boeien.
  • Je website wordt interessanter en dynamischer.
  • Je draagt met je video background ook een boodschap over.

Je video background uitbesteden

Je moet met een video background ook oppassen, want doe je dit niet goed dan schrikt het juist af of maakt het je website veel te traag. Je kunt dit daarom uitbesteden aan een professioneel videoproductiebedrijf voor gegarandeerd succes.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Video background van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Professionele video background laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing