Pro Motion Film opent nieuw videoproductie kantoor in Hilversum

Na Amsterdam heeft Pro Motion Film een tweede adres geopend in Hilversum, in het voormalige TROS-gebouw aan de Lage Naarderweg, nog geen 200 meter van het Hilversumse mediapark, hebben we het goed naar onze zin!

Impressie nieuw bezoekadres van Pro Motion Film

Het nieuwe kantoorpand is een fantastische plek met omroephistorie. Geheel gerenoveerd en voorzien van een vergaderruimte waar we onze klanten kunnen verwelkomen. Er zitten hier ook veel andere creatieve mediabureaus. Een goede uitvalsbasis, met het mediapark om de hoek.

Entree videoproductiebedrijf Hilversum
Trap naar kantoor
Kantoor Pro Motion Film

Doorgroeien met nieuwe kantoor

In 2021 bestaat ons bedrijf 10 jaar. We hebben vooral de afgelopen 5 jaar echt een ontwikkeling doorgemaakt en uitgegroeid tot een snel opererend online videoproductiebureau dat zich volledig richt op maatwerk films en videocontent. Onze succesformule is flexibiliteit, afhankelijk van het project kunnen we onze crew in omvang opschalen of juist klein houden, zo kunnen we alle type projecten aan.

We houden onze werkplek in Amsterdam gewoon aan, hier liggen onze roots en vanaf deze vestiging kunnen we onze randstedelijke opdrachtgevers van dienst zijn. Maar Amsterdam is wel steeds minder goed bereikbaar geworden.

Met de nieuwe vestiging in Hilversum willen we laten zien dat we een breder publiek kunnen en willen bedienen, namelijk heel Nederland. We willen veel meer de regio in en ook videocontent produceren voor al die fantastische organisaties en ondernemers buiten de randstad. Hilversum is met de publieke en commerciële omroep natuurlijk een ideale plek om je tot het hele land te richten.

We blijven ons richten op organisaties die een bedrijfsfilm willen laten maken of een hele serie videocontent.

Focus op inhoud

Maar we gaan ons daarnaast nog meer specialiseren in inhoudelijke content. Documentairestijl videoportretten waarbij dialoog en hoogwaardige sfeeropnames elkaar afwisselen. Hier ligt onze passie. Je ziet ook dat de meeste mediabedrijven vooral goed zijn in het schieten van mooie visuals. Maar de dialoog en inhoud blijft vaak achter. Hier willen wij het verschil echt gaan maken.

Wat je ook ziet is dat veel content "over de top hip" moet zijn. Je ziet het bij veel programma's op televisie.

Heel flashy graphics, het is allemaal schreeuwerig. Misschien gericht op een jong publiek. Ik ben er van overtuigd dat de toekomstige generatie juist zit te wachten op wat meer diepgang en wat minder oppervlakkigheid. Juist nu de wereld de afgelopen tijd wat meer adempauze heeft genomen.

Ik heb dan het over meer inhoudelijke content zoals interviews en mini documentaires. Er is een toenemende behoefte aan goede verhalen. Afgelopen jaar maakten we dit soort content bijvoorbeeld voor organisaties zoals GROHE, VNG International, Erasmus MC, Bayer, nlgroeit, Stichting DUOS, Webfleet Solutions en GGD Flevoland.

We updaten onze site portfolio voortdurend om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Gericht op de toekomst

Dit heeft ook geleid tot het investeren in nog betere camera apparatuur. We hebben recent geïnvesteerd in een Sony PXW-FX9 (Full Frame / 6K) die we perfect naast onze Sony PXW-FS7 kunnen gebruiken. Hiermee hebben we de perfecte camerasetup voor het filmen van prachtige documentaire content.

Sony FX9 met Sony FS7 camera

Ben je geïnteresseerd in het recente werk van Pro Motion Film? Bekijk de documentaire stijl promotiefilms die we maken:

Promotiefilm laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Winstgevende videocontent

Download gratis onze whitepaper met dé 12 tips voor succesvolle videocontentmarketing

Pro Motion Film

Meer dan acht jaar ervaring in videoproductie

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!