Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Documentaire laten maken

Laten vastleggen waar je mee bezig bent in de vorm van een creatieve en artistieke documentaire? Goed idee.

Een creatieve storytelling documentaire maken om te delen met je doelgroep is goud waard.

Online documentaire

In de afgelopen jaren heeft de televisiedocumentaire plaats gemaakt voor zijn populaire online variant: een korte documentaire geschikt voor YouTube en sociale media.

Inmiddels kan iedereen op die manier een documentaire delen met hun doelgroep, van bedrijven tot creatieve ondernemers en individuen die bezig zijn met een kunst of cultuur project.

Een online documentaire duurt vaak minstens vijf minuten. Vaak langer. Het is een zeer populaire vorm van long form content die je in meerdere afleveringen kunt opknippen en via YouTube en sociale media kunt verspreiden.

Storytelling documentaire

Kwalitatieve storytelling content zoals een mini docu is de ideale manier om een mooi onderwerp onder de aandacht te brengen bij een breed of juist specifiek publiek.

Niets werkt namelijk beter dan met authentieke storytelling aandacht vragen voor jouw project.

Met een creatieve documentaire kun je je kijker meevoeren. Dat kan op allerlei manieren worden gedaan. Met nieuw opgenomen materiaal, of laat archiefbeelden hermonteren. Kies voor een abstracte, experimentele, observerende stijl. Of juist een stijl die heel direct en makkelijk te volgen is.

Documentaire laten maken door Pro Motion Film?

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van authentieke videocontent en creatieve mini-docu's. Bijvoorbeeld als onderdeel van een videocampagne.

Hoogwaardige films waarin we de werkelijkheid op een eigenzinnige en filmische manier verbeelden.

Ons videoproductiebedrijf helpt je graag bij het produceren van een documentaire. Van concept, regie, camerawerk tot en met de gehele postproductie.

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Wauw

Raquel Kurpershoek, Raquel Kurpershoek

'De beelden zijn echt super nice. Niet normaal. Ik vind alles echt perfect, echt: wauw!'

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez, Laura Ramirez

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!