Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Documentaire laten maken

Laten we realistisch zijn: een documentaire laten maken met de iconische über-Engelse voice-over van David Attenborough is waarschijnlijk een budgettaire brug te ver. En aangezien het in documentaires gaat om authenticiteit, wil je ook geen goedkope rip-off. Gelukkig leiden er meer wegen naar het filmische walhalla dat documentaire heet. Een documentaire-video of mini-docu laten maken door Pro Motion Film, bijvoorbeeld.

Online docu-video

In een docu-video presenteren we jouw werk, project of expertise zoals Sir David vertelt over onze planeet. De montages en meeslepende verhalen waarmee zijn iconische natuurdocumentaires eindeloze ijsvlaktes en exotische paradijsvogels in beeld brengen? Met dezelfde skills verfilmen wij het verhaal van jouw bedrijf of organisatie.

En zoals een filmmaker zich wekenlang verdekt opstelt om een roedel wolven te betrappen voor dat ene fantastische shot, zo volgt ons camerateam experts, ondernemers of medewerkers. Bijvoorbeeld terwijl ze werken aan een technische innovatie, een cultureel of artistiek project of creatieve start-up. Desgewenst aangevuld met interviews en branded content voor een nog overtuigender resultaat.

Mini-docu

Waarom een mini-docu? Om de Dalai Lama te citeren: 'If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.' Met een mini-docu maak je grote impact in miniatuurformaat. Een korte documentaire-video met stopping power kan al in 5 minuten. Maar langer kan natuurlijk ook, om echt de diepte in te gaan.

Wil je nog meer vertellen? Laat dan een serie van meerdere korte of langere afleveringen maken in een mooie herkenbare stijl, bijvoorbeeld als onderdeel van een video- of marketingcampagne. Perfect om je doelgroep aan je te binden en autoriteit op te bouwen.

Stijlvol en eigenzinnig

Bij Pro Motion Film maken we al jaren authentieke videocontent en creatieve mini-docu's. En weten we voor ieder verhaal, bedrijf of project een passende stijl te vinden: abstract, experimenteel of observerend, you name it. Daarmee leggen we je werk op eigenzinnige en treffende manier vast. Met verdiepende interviews, branded content en sterke storytelling. Heb je al film-, beeld- of audiomateriaal dat mooi aansluit op jouw verhaal? Dan nemen we dat mee in de montage. Uiteraard in dezelfde unieke stijl.

Van voice-over tot publicatie

Als videoproductiebedrijf verzorgen we het volledige productieproces, van de conceptfase en het vinden van de beste voice-over tot en met de postproductie en publicatie. Je kunt alles aan ons uitbesteden, maar dat hoeft niet. Dus heb je bijvoorbeeld al een plan voor een documentaire liggen? Dan zorgen wij voor een Attenborough-waardig resultaat.

Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we de mogelijkheden, uiteraard geheel vrijblijvend.

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Bij dit bedrijf was de prijs voor onze opdracht verreweg het voordeligst, maar vooral de kwaliteit bleek super! Het filmen en monteren ging volgens onze wensen en Niels gaf zelf ook handige suggesties en ideeën. Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez, Laura Ramirez

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!