Storytelling videocontent over jouw project.

Videoproductie voor kunst en cultuur

Een mooi (kunst)project verdient een net zo mooie video. Wij zetten jouw project op de kaart met een docu, promo, achter de schermen video of simpele videoboodschap.

Wij leggen jouw project mooi vast

Je kunt door ons een promotiefilm laten maken over je creatieve project. Ook de video zelf kan trouwens "het creatieve project" zijn. Denk aan een museumfilm, korte docu of videoclip. Ook zo'n film kunnen we voor je maken.

Meevaller

Voor mooie kunst en cultuur projecten hanteren wij niet-commerciele tarieven. Wij brengen in dit geval vaak alleen onze video-apparatuur in rekening en een bescheiden uurtarief. Hiermee willen wij musea, kunstenaars, musici en andere artiesten helpen met het verwezenlijken van mooie projecten.

Videoboodschap

We kunnen een persoonlijke videoboodschap opnemen om te laten zien waar je mee bezig bent. Dit kan ook in de vorm van een achter de schermen video.

Projectdocumentaire

In een documentaire kun je verschillende mensen volgen en aan het woord laten. Via deze film kun je ook mooi een tijdsverloop in beeld brengen. Bijvoorbeeld de opbouw naar een opening, premiere of evenement. Wij maken een hoogwaardige documentaire van filmische kwaliteit.

Promoclip

Wij kunnen ook jouw trailer, showreel of muziekvideo opnemen. Een up-tempo video van een paar seconden tot paar minuten. Gemonteerd op muziek.

Vertel ons over jouw project

We zijn reuze nieuwsgierig! Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez, Laura Ramirez

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!