Storytelling videocontent over jouw project.

Videoproductie voor kunst en cultuur

Als iets het verdient om in beeld te worden gebracht, dan is het wel kunst en culturele uitingen. Denk maar eens aan je lievelingskunstenaars: hoeveel heb je echt van hen in levenden lijve gezien en hoeveel via (digitale) media? Rembrandts Nachtwacht kennen we allemaal, ook al hebben er genoeg van ons nooit met onze snufferd voor gestaan. Stiekem kijken we vaker naar kunst via foto en video dan dat we naar een museum gaan. Dat is prima, want voor zo'n uitstapje ben je flink wat geld kwijt en moet je al snel een dagje uittrekken. Andersom werkt het ook zo dat culturele instellingen en kunstzinnige bedrijven naamsbekendheid krijgen door hun collectie of producties te delen - de digitale wereld in te helpen.

Jouw product op de kaart gezet

Een wereld zonder kunst zou maar een saaie bedoeling zijn. In een wereld zonder cultuur is alles eenheidsworst. Je kunt projecten op verschillende manieren op de kaart zetten, onder meer met korte promo's, of met korte documentaires. Ook kun je een interessante blik achter de schermen bieden bij jouw bedrijf of culturele instelling - laat zien wat je doet, wat je kunt.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Een fraai geschoten promotiefilm

Promotiefilm laten maken? Iets mooi in beeld brengen: dat is voor ons geen probleem. Bij Pro Motion Film weten we raad met verschillende onderwerpen en settings. Wat je creatieve project ook is, wij zorgen dat het mooi in beeld komt. Daarnaast kan de film ook zelf een creatief project zijn - geen middel tot een doel, maar het doel op zich. Zo kan Pro Motion Film je helpen met het vastleggen van museumfilms, korte documentaires of bijvoorbeeld een korte, kunstzinnige videoclip.

Extra voordelige tarieven

Een meevaller is dat Pro Motion Film voor kunstzinnige en culturele projecten lagere tarieven rekent dan voor commerciële video's. In deze gevallen worden meestal alleen de kosten van de videoapparatuur en een lager, bescheiden uurtarief in rekening gebracht. Op die manier wil Pro Motion Film kunstenaars, musea, musici - eigenlijk alle artiesten helpen met het realiseren van hun projecten. Per slot van rekening voelen we die creatieve "drive" zelf ook.

Offerte aanvragen

Zo maak je een persoonlijke videoboodschap

Voor Pro Motion Film is het een koud kunstje een creatieve, persoonlijke videoboodschap in elkaar te zetten. In deze videoboodschap kunnen we je helpen in beeld te krijgen waar je je mee bezig houdt. Dit doen we onder meer in een achter de schermen video. We kunnen ook een projectdocumentaire voor je filmen. Tijdens de opnames volgen we meerdere mensen en laten deze uitgebreid aan het woord. Een documentaire stelt je in staat echt goed in beeld te krijgen wat er van dag tot dag gebeurt. Ook krijg je hiermee een goed besef van het tijdsverloop. Een projectdocumentaire gebruik je bijvoorbeeld in voorbereiding naar een première.

De kracht van een promoclip

Er zijn verschillende soorten promoclips, waaronder showreels, trailers of muziekvideo's. Wat voor soort promoclip we ook voor je schieten, we zorgen er altijd voor dat deze uptempo is en een paar seconden tot een paar minuten duurt. Ook zullen we de promoclip monteren op muziek.

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez,

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Meer informatie aanvragen

Of laat een event video in beeld brengen

Laten zien hoe geweldig het evenement wel niet was? Dat doe je met behulp van een super krachtige eventvideo. Is je evenement goed bezocht en had iedereen het naar zijn zin? Deel de eventvideo dan met alle aanwezigen. Zo geef je ze een prachtig souvenir mee, maar help je hen ook dat positieve gevoel vast te houden - de kans is groot dat ze nog eens terugkeren naar je evenement. Je event video delen op sociale media en je website is ook dé manier om nieuwe mensen nieuwsgierig te maken naar wat je te bieden hebt. Kortom: je vergroot je vijver.

Breng die 'high' in beeld

Kunst en cultuur draait allemaal om het bereiken van die emotionele 'high'. En nee, dan hebben we het niet om drugs. In tegendeel, de beste culturele evenementen zijn juist goed voor je algemene ontwikkeling. Wat je natuurlijk wilt, is dat de mensen het bij jou naar hun zin hebben. Er zijn verschillende manieren om dat te realiseren, maar wat je ook doet: zorg dat je kwaliteit levert. Dat gedeelte laten we dan ook aan jou over. Wij zorgen ervoor dat het moment suprême in beeld wordt gebracht en honderden, zo niet duizenden keren opnieuw kan worden afgespeeld. Die 'high' maakt dat mensen naar je evenement terug zullen willen keren.

Vertel ons over jouw project

We zijn reuze nieuwsgierig! Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez,

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.