De beste reclame is een eerlijk verhaal

Videoproductie voor juridische dienstverlening

Van advocatenbureaus tot internationale geschillencommissie in Den Haag: Pro Motion Film heeft de zichtbaarheid van verschillende juridische organisaties vergroot met behulp van videomarketing. Wij zijn jouw partner in het realiseren van groeidoelstellingen door middel van krachtige videocontent.

Onze videoproducties voor juridische dienstverleners

Bij Pro Motion Film geloven we in de kracht van video om complexe juridische concepten tot leven te brengen. We bieden een breed scala aan video-oplossingen, waaronder:

 • Algemene bedrijfsvideo: Geef je kantoor en je team een podium met een overtuigende bedrijfsfilm.
 • Voorstelvideo's per juridisch expert: Laat de gezichten en expertise van je team spreken met persoonlijke voorstelvideo's.
 • Uitlegvideo's: Maak complexe juridische onderwerpen begrijpelijk voor je doelgroep.
 • Recruitmentvideo's: Trek nieuw talent aan door je bedrijfscultuur en carrièrekansen te presenteren.

Voordelen van videomarketing voor juridische dienstverleners

Videomarketing biedt unieke voordelen voor juridische dienstverleners:

 • Vertrouwen: Video wekt vertrouwen op bij je doelgroep, vooral wanneer je de gezichten en expertise van je team toont.
 • Merkbeleving: Visuele storytelling versterkt de merkbeleving van je organisatie en onderscheidt je van anderen.
 • Helderheid: Ingewikkelde juridische vraagstukken worden begrijpelijk wanneer je ze in eenvoudige taal via video uitlegt, wat je boodschap effectiever maakt.

Uitgelichte projecten

Bij Pro Motion Film zijn we trots op onze samenwerkingen met diverse juridische organisaties:

Permanent Hof van Arbitrage: Een serie YouTube-video's die de dienstverlening van deze grote internationale organisatie in Den Haag vanuit verschillende perspectieven toelicht, met als doel de diensten begrijpelijker te maken voor een breed publiek.

 • Bedrijfsvideos PCA

  Bedrijfsvideo's voor PCA

  Voor PCA maakten we een serie van 5 video's. Duik in de rijke geschiedenis van het Vredespaleis en de toekomstvisie van deze eeuwenoude organisatie.

Jaeger: Persoonlijke voorstelvideo's per advocaat, te vinden op de website onder de informatie van de betreffende advocaat, samen met een algemene bedrijfsfilm die een indruk geeft van het kantoor in Amsterdam.

Bekijk hier de bedrijfsvideo:

Legal People (via Lemm en Ten Haaf): Een reeks recruitmentvideo's waarin collega's vertellen wat werken bij Legal People zo aantrekkelijk maakt, gebaseerd op vier kernwaarden (vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding).

Singel Advocaten: Uitlegvideo's (YouTube) om Singel Advocaten uit Breda online zichtbaarder te maken en te profileren als de experts in strafrecht, aangevuld met een algemene bedrijfsfilm.

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

Videoproductie uitbesteden

Pro Motion Film is jouw ervaren partner in videoproductie voor de juridische sector. Onze videocontent heeft juridische organisaties geholpen om vertrouwen op te bouwen, merkbekendheid te vergroten en complexe onderwerpen toegankelijk te maken.

Wil je ontdekken hoe we jouw juridische verhaal tot leven kunnen brengen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.