Timmer aan je bedrijf met goede videocontent.

Videoproductie voor bouw en vastgoed

Video's laten produceren voor de bouw- of vastgoedsector? Dat is helemaal geen gek idee. Als je op huizenjacht gaat, focus je natuurlijk met name op de foto. Je hebt weinig aan een beschrijving van een huis die uitsluitend uit geschreven tekst bestaat. De ogen willen ook wat. Vandaar dat je bij nieuwe vastgoedprojecten altijd billboards ziet met impressies van het beoogde eindresultaat. Nieuw complex? Ook daar zie je verschillende animaties van voorbijkomen. Adelaarsperspectief van het gebouw? Denk eens aan wat een drone heeft te bieden.

Winstgevende bedrijfsfilm laten produceren

Bij Pro Motion Film kun je een winstgevende, unieke bedrijfsfilm laten produceren, ook voor de bouw- en vastgoedbranche. Deze branches leven bij uitstek van mooie beelden. Iedere trotse projectontwikkelaar en elk trots bouwbedrijf zal zijn bouwproducties in beeld willen vangen.

Meer informatie aanvragen

Voorbeeld van een bedrijfsfilm:

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Dienstverlening in beeld gebracht

In de bouw- en vastgoedbranche draait het natuurlijk niet alleen om het eindresultaat, maar ook om de weg ernaartoe. Een huis, kantoor of een heel complex staat er niet uit het niets - daar gaat een uitgebreide voorbereiding aan vooraf. Door ook die voorbereiding in beeld te vangen, krijgen kijkers niet alleen een beter beeld van hoe het er écht aan toe gaat, maar krijgen ze ook meer waardering voor alle energie, de manuren en het denkwerk die erin zijn gestopt.

Kracht van de bouwfilm

Bovendien kijken bouwfilmpjes lekker weg. Denk maar eens aan het programma "Megastructures" van National Geographic - in documentairestijl wordt in beeld gebracht hoe de grootste, meest innovatieve gebouwen ter wereld tot stand gekomen zijn. Ook voor mensen met twee linkerhanden is dit superinteressant. Dat geldt ook voor bouwen op kleine schaal.

Meerdere projectvideo's laten maken

Je kijkers/websitebezoekers laten weten waar je mee bezig bent en wat je allemaal kunt? Laat dan verschillende projectvideo's maken. Je kunt video's van verschillende projecten maken of juist verschillende bouwfasen of aspecten van één project belichten. Zo geef je de kijker een fraai totaalplaatje van alle klussen die je verricht. Een langlopend project kan maanden tot jaren in beslag nemen. Bijvoorbeeld elke maand een update geven is dan een goed idee. Deze video-updates kun je op je website gebruiken, maar ook op sociale media.

Voorbeeld van een voortgangsvideo:

Een vastgoedvideo laten maken

Gloednieuw pand opgeleverd gekregen? Dan is het tijd om naar huurders of kopers op zoek te gaan. Hoe vind je die nou? Bijvoorbeeld via een makelaars- of vastgoed video. Pro Motion Film kent alle trucjes om een gloednieuw pand prachtig uit de digitale verf te laten komen, van luxe woning tot kantoor verzamelpand. Alle hoeken en kieren worden in het mooiste licht gefilmd. Ook wordt er een algemene sfeerimpressie van de ruimtes en het pand als geheel gegeven.

Promotiefilm van een net opgeleverd pand, geproduceerd voor Borghese Real Estate:

De kracht van timelapse

Je kent ze vast wel: timelapse filmpjes van een snelweg of binnenstad. Dit zijn opnames van meerdere uren, die vervolgens flink versneld worden afgespeeld. Soms zie je de zon letterlijk aan de hemel voorbij trekken. Mensen bewegen zich razendsnel voort en auto's worden tot hun koplampen gereduceerd. Dit zijn natuurlijk fantastische filmpjes, juist omdat er heel veel in beeld gebeurt. De timelapse zie je ook vaak bij opnames van de sterrenhemel. In al deze gevallen zie je dat de achtergrond steeds hetzelfde blijft. Dat is natuurlijk ook zo bij een bouwproject. De mensen en machines schieten door het beeld, terwijl de woning of het pand stukje bij beetje wordt opgebouwd. Het is alsof je getuige bent van de 'geboorte' ervan.

Toepassing van de timelapse

Hoe pas je de timelapse toe? Meestal worden deze als losstaande video's gebruikt, maar je kunt ze ook onderdeel laten uitmaken van een professionele bedrijfsfilm met heel andere soorten shots en opnametechnieken. Je kunt gebruik maken van 360 graden video's, van dronebeelden vanuit de lucht, van animaties, of camera's met statief en uit de hand. Hoe het ook zij: een goed gelukte timelapse is altijd fraai en laat zeker indruk achter bij de kijker.

We komen op locatie filmen

De professionals van Pro Motion Film komen, uiteraard, bij jou op locatie filmen. Dat houdt in dat we met een volgeladen wagen met cameraspullen op pad gaan en dat door heel het land. Zo zien we nog eens wat van Nederland. Dus waar je ook gevestigd bent, jouw nieuwe projectlocatie komt prachtig op film te staan, in elk seizoen, bij regen, storm, of zonneschijn.

Bekijk hier onze showreel met de mooiste beelden uit onze bouw en vastgoedprojecten.

Timmer aan je bedrijf met goede videocontent

Wij helpen met alle liefde met je marketingvideo's. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De videogroeiformule

Ontdek in deze whitepaper de 10 stappen naar succesvolle videocampagnes

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92