Timmer aan je bedrijf met goede videocontent.

Videoproductie voor bouw en vastgoed

Projectlocaties en gebouwen lenen zich fantastisch voor het opnemen van mooie videocontent. Zie je de drone beelden al voor je? Hiermee ga je jouw doelgroep echt raken.

Via Pro Motion Film kun je een unieke en winstgevende bedrijfsfilm laten maken over jouw projecten in de bouw en vastgoedbranche. Voor projectontwikkelaars, makelaars, bouwbedrijven en leveranciers van bouwproducten.

Bedrijfsfilm over jullie dienstverlening

Met een professionele bedrijfsfilm kun je uitermate goed in beeld brengen met wat voor projecten jullie bezig zijn. In deze video laten we projectlocaties, partners en klanten prominent in beeld komen. We zetten jullie bedrijf en projecten hiermee echt goed op de kaart. Meerdere vliegen in één klap.

Bedrijfsfilm gemaakt voor Repair Care B.V., leverancier van bouwproducten.

Meerdere projectvideo's

Vaak is een bouwproject een langlopend traject van maanden tot jaren. Hieromheen kunnen we vaak gefaseerd verschillende video's maken waardoor je regelmatig videocontent hebt om te delen met je doelgroep. Dit zijn leuke video-updates die je slim voor allerlei marketing en communicatie doeleinden kunt gebruiken.

Voor de aanleg van landgoed De Panberg maakten wij bijvoorbeeld verschillende voortgangsvideo's. Ook timelapses en drone shots kunnen we verzorgen.

Meerdere voortgangsvideo's opgenomen voor landgoed De Panberg.

Vastgoedvideo

Is het nieuwe pand net opgeleverd en ben je op zoek naar een koper of huurders? Dan is een vastgoedvideo of makelaarsvideo een slimme zet. Wij kennen alle trucs om een gebouw prachtig uit de (gloednieuwe) verf te laten komen. Of het nu gaat om een luxe woning of een kantoorverzamelpand.

Promotiefilm van een net opgeleverd pand, geproduceerd voor Borghese Real Estate.

Stuur ons naar jouw projectlocatie

Wij rijden in een wagen volgeladen met nieuwe (camera)spullen door heel Nederland. Om jouw projectlocatie er fantastisch op te zetten.

Bekijk hier tot slot nog even een showreel met de mooiste beelden uit onze bouw en vastgoedprojecten.

Timmer aan je bedrijf met goede videocontent

Wij helpen met alle liefde met je marketingvideo's. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!