Recruitment- en promotievideo's voor Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep ondersteunt ouderen in het Gooi en Amsterdam-Zuid zowel thuis als op de diverse woonlocaties. De nadruk ligt op zo lang mogelijk zo prettig mogelijk je eigen leven kunnen leiden. Dus geen verzorgingstehuizen zoals we die van vroeger kennen, maar een comfortabel thuis met de service en zorg die je wilt. Om potentiële medewerkers en toekomstige bewoners aan te spreken, wilden ze graag 7 recruitmentvideo's en een promotievideo voor 12 locaties laten maken. Hoe we dat efficiënt aanpakten, zodat de kosten binnen de perken bleven?

Locatievideo's efficiënt opgenomen

De locatievideo's geven een rondleiding door de woonlocatie, inclusief appartementen en faciliteiten. We gebruikten een vast template voor de scripts, dat we per locatie iets aanpasten. Door ook de opnames slim te clusteren, slaagden we erin op elke opnamedag twee locaties aan te doen. Omdat een professionele stemacteur bij zoveel video's aardig in de papieren gaat lopen, heeft een medewerker van Vivium in korte sessies de voice-over ingesproken. Ten slotte gaven we de graphics zo vorm dat je ze voor iedere video kunt gebruiken. Zo bereikten we voor een aantrekkelijk prijskaartje een al even aantrekkelijk resultaat.

Recruitmentvideo's

We wilden de recruitmentvideo's een authentieke, niet ingestudeerde uitstraling geven. Daarom kozen we voor een setting waarbij twee collega's elkaar vragen stellen, bijvoorbeeld over hun grootste werkblunder of mooiste ervaring. De ongedwongen interactie die zo ontstond spreekt boekdelen over de goede sfeer en samenwerking binnen Vivium. Veel overtuigender en uitnodigender dan een vooraf bedachte tekst.

Teasers voor social media

De locatievideo's staan op het YouTube-kanaal van Vivium Zorggroep en op de websitepagina van de desbetreffende locatie. Ook de recruitmentvideo's staan op YouTube, en op de websitepagina van de relevante vacature. Met teasers van 20 seconden zorgden we voor zichtbaarheid op Facebook en LinkedIn.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials