Knalt jouw merk al van het scherm?

Animatiefilm laten maken

Animatiefilm laten maken of een film met toegevoegde animaties laten maken? Misschien heb je niet direct voor ogen hoe je hier voordeel van kunt hebben. Toch is animatie misschien wel één van de krachtigste instrumenten die er op videogebied bestaat.

De functie van een goede animatie

Een animatiefilm laten maken via Pro Motion Film betekent niet perse dat je overstapt op een film die helemaal getekend is. Wij passen animatie ook vaak toe als onderdeel van gefilmd materiaal om je verhaal extra kracht bij te zetten.

Een goede infographic maakt de cijfers en statistieken die je noemt bijvoorbeeld inzichtbaar. Je kunt hiermee iets wat lastig te filmen is toch in beeld brengen.

Animatie laten maken

Terwijl het ontwikkelen van een geanimeerde videohuisstijl ervoor zorgt dat je video's een stuk interessanter worden om te kijken.

Denk bijvoorbeeld aan logo's of titels. Al deze elementen kunnen we op een creatieve manier vormgeven.

Ontwikkelen van animatie

Wanneer je voor animatie kiest, dan betekent dit dat er een secuur proces gevolgd wordt. Dat begint bij het ontwikkelen van een stijl die past bij jouw bedrijf en verhaal. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een passend intro en outro.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaat onze animator aan de slag met een eerste ontwerp. Hierbij kijken we goed naar de stijl van je website en site content zoals tekst en foto's.

Het soort video's

Een animatiefilm laten maken kan voor veel verschillende doeleinden. Daarom is het goed om een idee te krijgen van het soort video's waarvoor dit geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan uitlegvideo's. Dit kan in de vorm van how-to-video's, of door een explanimation te laten maken. Wanneer het gaat om corporate content, dan zijn dit twee soorten video die jou als expert kunnen neerzetten. Ook documentaires en campagne video's kunnen veel baat hebben bij animaties.

Creatief proces

Een animatiefilm laten maken is een creatief proces. Dit laat je dus ook het liefst over aan een professionele animator. Pro Motion Film kan je hierbij helpen. Wij werken met animators die precies kunnen creëren wat jij voor ogen hebt.

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Claim nu de gratis whitepaper en ontdek de 10 slimme stappen die je vandaag nog kunt nemen om je bedrijf sneller te laten groeien met videocontent.

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92