Knalt jouw merk al van het scherm?

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken die duidelijk de visie van jouw organisatie vertelt. Dat is de perfecte manier om jouw onderneming onder de aandacht te brengen.

Een sterke corporate video kan heel veel waarde hebben voor je bedrijf. Vertel binnen enkele minuten je verhaal op een manier die blijft hangen bij klanten.

Corporate video

Een bedrijfsfilm vormt de basis van je videomarketingstrategie. Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal. Met een goede corporate video vertel je dat verhaal zoals je dat op geen enkele andere manier kan doen.

Het is de video die centraal staat op je website en social media. Het visitekaartje van je bedrijf. Nieuwe klanten leren je er direct door kennen. Het is dus ook belangrijk dat juist deze film op professionele wijze wordt gemaakt.

Wij kunnen je daar mee helpen. Door jarenlange ervaring kan precies de juiste snaar worden geraakt.

De beste vorm

Een bedrijfsvideo laten maken is maatwerk. Het verhaal van elk bedrijf is immers anders. Het is in ieder geval nooit zo dat het verhaal vluchtig verteld kan worden. Een creatieve video met een goed doordacht verhaal, sterke shots en hoogwaardig geluid, is de enige juiste manier.

Het is ook belangrijk dat je video jaren mee kan. Zo haal je het maximale uit je investering.

De stappen

Een bedrijfsfilm laten maken betekent dat je een aantal belangrijke stappen moet doorlopen. Dat begint bij het bedenken van een origineel script. Jouw video moet jouw verhaal vertellen, maar wel op zo'n manier dat kijkers blijven hangen om het verhaal te zien. Daarom is hoogwaardige kwaliteit ook essentieel. De shots, het licht en geluid: alles moet perfect zijn. Een professionele cameraploeg die elkaar aanvult is dus wat je zoekt.

Bedrijfsfilm laten maken in 10 stappen

TIP: Ben je je op dit moment aan het oriënteren op een bedrijfsfilm maken, lees dan ook onze handleiding Video laten maken in tien stappen over het kiezen van je budget, doelgroep, voorbereiden van de draaidag tot en met het publiceren en delen van je video.

Het perfecte plaatje

Wat wil je dat mensen over jouw bedrijf weten? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen. Een bedrijfsfilm laten maken betekent dat je de perfecte locatie op jouw kantoor uitzoekt. En wat waardevolle informatie is voor jouw doelgroep.

Denk bijvoorbeeld aan het vertellen van jouw missie en visie. Vertel ook over hoe jouw onderneming is ontstaan. Heb je werknemers in dienst? Laat die dan ook aan het woord. Op die manier leert de kijker je echt kennen.

Laat ons je bijstaan met advies op dit gebied. Dit is de sleutel tot een bedrijfsfilm die jaren meegaat en veel waarde voor je zal hebben.

Een bedrijfsfilm van Pro Motion Film

Wij maken een video waarmee jij je doelgroep 100% bereikt. Een video die inspireert en activeert. Je krijgt een bedrijfsfilm die lekker in elkaar zit en qua lengte precies goed, zodat de aandacht niet verloren gaat.

Een bedrijfsfilm laten maken? Mail ons je wensen. Dan komen we snel bij je terug.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Bekijk meer testimonials →

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!