Knalt jouw merk al van het scherm?

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken voor een echt professionele uitstraling en meer naamsbekendheid?

Met een bedrijfsfilm kun je het verhaal achter je bedrijf echt professioneel vertellen. Hiermee kun je je doelgroep echt overtuigen.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken door Pro Motion Film?

Bij het maken van een bedrijfsfilm komt veel kijken. Dit moet goed aangepakt worden, zodat je een onderscheidende film krijgt die professioneel in elkaar zit.

Wij maken een moderne bedrijfsfilm aan de hand van mooie storytelling. Authentiek en persoonlijk. Jullie verhaal en identiteit komt daarmee optimaal naar voren.

Je krijgt een doeltreffende bedrijfsfilm die jaren meegaat. En naast deze hoofdfilm kunnen we nog veel meer video's voor je opnemen.

Bekijk onze showreel:

Professionele cameraploeg

Behalve een creatief script is de technische kwaliteit van jullie bedrijfsfilm van essentieel belang. De beelden, belichting en het geluid: alles moet perfect zijn.

Door onze professionele cameraploeg in te huren ben je verzekerd van veel ervaring op de set, creatieve regie ende beste camera-apparatuur. Voor de mooiste opnames.

Maatwerk videomontage

De bedrijfsfilm wordt gemonteerd door een ervaren editor. Je krijgt een maatwerk video, uniek en origineel. De video kan voorzien worden van logo's en naamtitels, motion graphics, rechtenvrije muziek, sound design, kleurcorrectie, ondertiteling en een professionele voice-over.

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Wij maken een creatieve en unieke bedrijfsfilm die jaren mee kan.

✔ Filmisch en authentiek

✔ Hoge kwaliteit camerawerk en montage

✔ Gratis advies over distributie

✔ Snelle oplevering

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!