Zeg nou zelf: wie leest eigenlijk de handleiding?

Instructiefilm laten maken

Een instructiefilm laten maken doe je wanneer je je product of dienst nog beter op de kaart wil zetten. Dit wekt vertrouwen bij je doelgroep.

Waarom een professionele instructiefilm laten maken?

Een professionele instructiefilm maakt jullie dienst of product toegankelijk voor een breed publiek. Plaats deze op jullie landingspagina en je verhoogt in het aantal aankopen en conversies aanzienlijk.

Duidelijk verhaal

Je wilt de uitleg over jullie product of dienst zo overtuigend mogelijk vastleggen op camera. Op de mooist mogelijke manier. Zodat je echt resultaat behaalt met je video.

Daarvoor wordt een top-of-the-line cameraset gebruikt, de nieuwste cameratechnieken en speciale tools zoals een slider of macrolens.

De opgenomen video en audio wordt in de montage vervolgens professioneel bewerkt.

Professionele presentatie

Het is belangrijk dat de boodschap spontaan overkomt en past bij de uitstraling van je bedrijf.

Vooraf worden de scripts doorgenomen. De cameraman haalt het maximale uit de presentatie en zorgt dat de persoon voor de camera zich helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Instructiefilm laten maken achter de schermen

Aankleding en afwerking

Wat heeft je instructiefilm nog meer nodig? Denk aan een professionele voice-over. Of titels om details visueel te benadrukken.

Je video wordt netjes afgewerkt door een ervaren editor en voorzien van audionabewerking en kleurcorrectie. Alles om je boodschap nog sterker te maken.

Maak je een serie uitlegvideo's? Dan kan er een videohuisstijl gemaakt worden. Denk aan een sterke beginleader, naamtitels en bumpers.

Professionle instructiefilm laten maken

Een instructiefilm waar je echt resultaat mee behaalt. Goed geproduceerd. Snel opgeleverd. Altijd binnen de aangegeven deadline.

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!