Zeg nou zelf: wie leest eigenlijk de handleiding?

Instructiefilm laten maken

Met een professionele instructiefilm maak je je dienst of product toegankelijk voor een breed publiek. Plaats deze op je landingspagina en verhoog het aantal aankopen en conversies.

Waarom een instructiefilm laten maken?

Duidelijk verhaal

Wij leggen de uitleg over jouw product of dienst duidelijk vast op camera. Op de mooist mogelijke manier. Daarvoor gebruiken we top-of-the-line camera-apparatuur, de nieuwste cameratechnieken en speciale tools zoals een slider of macrolens.

Voor optimale geluidsopnamen gebruiken we een dassspeldmicrofoon. De opgenomen video en audio wordt in de montage vervolgens professioneel bewerkt.

Professionele presentatie

Het is belangrijk dat de boodschap spontaan overkomt en past bij de uitstraling van je bedrijf.

Vooraf nemen we samen de scripts door. Onze cameraman haalt het maximale uit de presentatie en zorgt er voor dat de persoon voor de camera zich helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Instructiefilm laten maken achter de schermen

Aankleding en afwerking

Wat heeft je instructiefilm nog meer nodig? Denk aan een professionele voice-over. Of titels om details visueel te benadrukken.

Je video wordt netjes afgewerkt door onze editor en voorzien van audionabewerking en kleurcorrectie. Alles om je boodschap nog sterker te maken.

Maak je een serie uitlegvideo's? Dan kunnen we ook een videohuisstijl maken. Denk aan een sterke beginleader, naamtitels en bumpers.

Een instructiefilm van Pro Motion Film

Wij maken A-kwaliteit instructiefilms voor voordelige projectprijzen. Dat kan omdat we snel en efficiënt video produceren en camera's in eigen beheer hebben.

Bij ons krijg je een instructiefilm waar je blij van wordt. Volgens afspraak. Snel opgeleverd. Snel aangepast. Altijd binnen de aangegeven deadline.

Begin met gratis informatie aanvragen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's →

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!