Wat je niet ziet, bestaat niet.

Campagne video laten maken

Campagne video laten maken om doelgericht aandacht te vragen voor je project, dienst of product?

Mensen hebben soms een beetje extra overtuiging nodig. Met een sterke campagnevideo of hele videocampagne kun je de aandacht vragen en jouw doelgroep aansporen tot actie.

Campagne voeren met video content?

Campagne voeren met behulp van één of meerdere campagne video's is uiterst effectief. Denk alleen al aan alle mogelijkheden online. Daar kun je gebruikmaken van YouTube Ads of Google Ads om je video onder de aandacht te brengen.

Als je campagne gericht is op crowdfunding, dan is een site zoals Kickstarter ideaal. Op dit platform draait het echt om de video.

De video zelf bevat dan de belangrijke boodschap die jij hebt. Persoonlijk en doelgericht. Het is eigenlijk niet mogelijk om je boodschap nog sneller te verspreiden. Maak hier dus ten volle gebruik van als je snel iets voor elkaar wilt krijgen.

Campagnevideo laten maken voor crowdfunding
Campagnevideo laten maken voor crowdfunding

Opnamen crowdfundingvideo. DOEL BEREIKT. 'Hoera!! Raquel Kurpershoek - TRASLASIERRA is geslaagd! Dankzij 115 donaties die samen € 15.278 opleverden voor Raquel Kurpershoek. Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.' - Voordekunst.nl

De inhoud van een campagnevideo

Een campagne video laten maken doe je met een duidelijk doel voor ogen. Je wilt je kijkers aansporen tot actie.

Dit hoeft niet altijd idealistisch te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook om het kopen van jouw nieuwste product gaan. Of om het meedoen aan een actie die je houdt. Wat de boodschap ook is, een campagnevideo is de perfecte manier om deze te brengen. Maak daarbij gebruik van professionele montagetechnieken. Dit zorgt ervoor dat de content alleen maar scherper wordt.

Hoe bereik je de meeste mensen?

Het begint met een videocampagne laten maken. Maar daarna gaat het pas echt van start. Het delen van je video content is ontzettend belangrijk. Dit kan je bijvoorbeeld makkelijk en snel doen via social media zoals Facebook en Twitter.

Ook kan je kiezen voor je eigen blog, website of nieuwsbrief. Daarnaast zijn verschillende online advertentiediensten perfect om snel je campagnevideo onder de aandacht te brengen. Zo kan je zelf een handje helpen om de film viral te laten gaan.

Pro Motion Film helpt je met het opzetten van een plan en de productie. Ook kunnen we advies geven over het publiceren.

Sterke boost voor je bedrijf

Een videocampagne of campagne video laten maken zorgt voor een flinke piek. Wil je even echt aandacht vangen. het verkeer op je site boosten en je omzet omhoog brengen? Dan is campagne content de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen. Je zal zien dat je in één keer een behoorlijke groei zal doormaken.

Kickstarter video maken
Kickstarter video maken

Crowdfundingcampagne video voor De Hoedenmaker. DOEL BEREIKT. '80 backers pledged €31,594 to help bring this project to life.'

Campagne video van Pro Motion Film

Wij maken een campagne video of hele video campagne die overtuigt. Een persoonlijke en inspirerende video die de doelgroep meevoert en aanspoort tot actie.

Campagne video laten maken? Gaan we doen.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wauw

Raquel Kurpershoek, Raquel Kurpershoek

'De beelden zijn echt super nice. Niet normaal. Ik vind alles echt perfect, echt: wauw!'

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez, Laura Ramirez

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere soorten video's

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

Alle andere soorten video's

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!