Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Branded video laten maken

Video die vertrouwen wekt, maar ook jouw merk promoot? Dat is branded video. Dit is de perfecte manier om jouw bedrijf eens extra naar voren te brengen. Want branded video is content die echt wordt gewaardeerd door de kijker.

Branded content als strategie

Branded video wordt steeds vaker door organisaties toegepast als onderdeel van hun content marketing strategie. Dit soort video wordt snel gedeeld en wekt vertrouwen bij je doelgroep.

Branded video is de manier om leuke en interessante content aan te bieden. Content waar je klant echt iets aan heeft. Er wordt alleen een subtiele verwijzing gemaakt naar je merk, dat kan alleen al door je logo in beeld te brengen.

Waardevolle content

Branded content draait dan ook niet direct om jouw boodschap. Het is vooral de bedoeling dat je leuke content biedt die interessant is voor kijkers. Dit kan dan dus ook van alles zijn. Wanneer wij branded content maken, dan is dit altijd het uitgangspunt. De video moet de klant iets bieden. Denk aan een reeks inspirerende interviews of reportageserie waarin de verslaggever namens jouw organisatie achter de schermen gaat. Vaak is er niet meer dan een logo of een terloops noemen van je bedrijfsnaam nodig.

Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld een serie kookvideo's voor Yakult en een online journaal voor ondernemers, in opdracht van de KvK.

Deelbaarheid van branded video

Het grote voordeel van branded video is dat dit soort content eerder gedeeld wordt. Omdat het niet wordt gezien als harde commercie maar als waardevolle content. Infotainment. Dat betekent dat media, partners of je doelgroep de video sneller overnemen en je dus gratis exposure krijgt en een hoger bereik creëert.

Authentieke content

Je kunt fantastische resultaten behalen met branded video als je goed nadenkt over een serie video's waarmee je vertrouwen opbouwt bij je doelgroep. Dat kan met authentieke content, een inspirerend verhaal of content met een hoog entertainment niveau.

Pro Motion Film ontwikkelt branded video waar je ook echt success en resultaat mee behaalt. Dat doen we samen met marketeers. We helpen je nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te behouden.

Beginnen met een branded video campagne

Wil je een videocampagne laten maken? Wij maken inspirerende content met een beeldtaal die helemaal past bij jouw merk en cultuur.

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92