Knalt jouw merk al van het scherm?

Commercial laten maken

Commercial laten maken over je product of dienst? De kracht van een korte doelgerichte commercial is groot.

Adverteren online

Een commercial laten maken doe je om je als merk te onderscheiden tussen alle andere online content. Wie een groot publiek wil bereiken doet dit op internet. Doe je dit met video, dan zal je boodschap veel krachtiger overkomen.

Dat was al zo in de tijd dat commercials alleen op televisie kwamen. En dit is alleen maar sterker geworden nu ze online worden getoond. Bijvoorbeeld via In-stream advertising op YouTube zoals pre, mid en post roll advertenties.

VIDEO FACT: Waardering van video ads verhoogt de aankoop met 97% en merk betrokkenheid met 139% (Bron: Unruly)

Een goede commercial

Waar moet je op letten bij het maken van een commercial?

In de eerste plaats is het belangrijk dat de commercial aantrekkelijk is. Dat doe je bijvoorbeeld door een creatieve storyline te ontwikkelen. Het verhaal is de kracht als het om online advertising draait.

Voor het uitwerken van een sterk concept kun je het beste een professioneel videoproductiebedrijf inschakelen. Zij kunnen vervolgens ook de hele commercial produceren.

Commercial maken van hoge kwaliteit

Als het gaat om hoge kwaliteit van commercials, denk dan aan video's waar veel tijd aan is besteed. Een cameraploeg die zorgt voor de beste shots en optimaal licht en geluid op de set. De commercial maak je met goede acteurs en een sterke voice-over.

Zorg dat je boodschap kort en krachtig wordt weergegeven door het door een professionele editor te laten monteren. Daarmee zorg je ervoor dat jouw video er echt uitspringt ten opzichte van de concurrenten.

Commercial inzetten

Een commercial laten maken doe je voor online kanalen zoals YouTube. Hoe beter jouw commercial het doet op internet, hoe groter het succes. Er wordt online meer en meer tijd doorgebracht. Het is dus belangrijk dat jouw merk hier goed zichtbaar is.

Vraag meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.