Je kunt het natuurlijk ook zelf proberen.

Cameraploeg inhuren

Je kan nog zo sterk zijn, maar zonder ploeg komt zelfs de beste wielrenner niet zo snel aan de bergtop. Daarvoor heeft hij trainers, materiaalmannen, sportartsen en andere renners nodig. Om bij in het wiel te rijden, uit de wind te blijven, een lekke band te vervangen. Dus wil je het maximale uit een draaidag halen? Dan heb je niet één topatleet nodig, maar de hele wielerploeg.

Topploeg

Huur je de ploeg van Pro Motion Film in, dan weet je zeker dat je de top bereikt. Met kwalitatief en professioneel filmwerk en strakke nabewerking. Ons team is namelijk perfect op elkaar ingespeeld. We vullen elkaar aan in iedere tak van onze topsport: of het nu gaat om camerawerk, productie, regie, belichting, geluid of montage. En we weten hoe we die krachten optimaal inzetten.

Groots uitpakken

De meeste renners zijn in een van de twee onderdelen het sterkst: lange afstanden in etappes of volle bak op de korte baan. Onze cameraploeg kan het allebei. Of je nu een reeks video's wilt opnemen in een of meerdere draaidagen, of juist een bedrijfsfilm met vaart en dynamiek. Door te investeren in een equipe raas je gegarandeerd je concurrentie voorbij. Met flitsende beelden, vlijmscherpe inhoud en loepzuiver geluid.

Cameraploeg
Cameraploeg in overleg

Hoe dat eruitziet?

Bekijk hier de beeldprestaties van onze topatleten:

Tandje bijzetten

Met onze cameraploeg schakel je naar de zwaarste versnelling zonder dat je zelf hoeft te trappen. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Vrijblijvend offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!