Wat is een beursvideo?

Professionele video voor beurs

Een beursvideo is een videobericht dat je op beurzen en evenementen laat zien. Je geeft de bezoekers van je stand een visuele introductie in de producten of diensten die je aanbiedt.

Het doel van een beursvideo is niet alleen om bezoekers naar je stand te trekken, maar ook om ze daar te houden. Je kunt hem laten zien aan de mensen met wie je spreekt, zodat ze je woorden gemakkelijker visualiseren. Een goede beursvideo is niet te lang, 1,5 minuten is voldoende, maar vertelt in die korte tijd exact wat jij te bieden hebt.

De voordelen van een beursvideo

Als jij je stand op een beurs verrijkt met een beursvideo, dan zal je snel merken dat dit een aantal voordelen heeft.

  • Mensen kijken liever naar beelden dan dat ze tekst lezen. Je boodschap komt dus met een beursvideo veel beter over dan met een folder.
  • Een beursvideo trekt mensen naar je stand, betrekt ze bij je product of dienst en houdt ze bezig als iedereen in gesprek is.
  • Met een beursvideo kom je professioneel over.

Een beursvideo is multifunctioneel inzetbaar en kan dus ook prima als bedrijfsfilm worden gebruikt. Je kunt je beursvideo laten maken door een videoproductiebedrijf, zodat je zeker weet dat de beurs deze keer een succes wordt.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Beursvideo van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Beursvideo laten maken

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring in videoproductie

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Kickstart je videomarketing

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel:

Met onze e-book masterclasses willen we jou de juiste stappen en tools aanreiken om zelf succesvolle video's te maken.

Claim hier de complete PMF Bundle.

Nu voor slechts €74.

En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Bekijk Kickstartbundel