Wat is een beursvideo?

Professionele video voor beurs

Een beursvideo is een videobericht dat je op beurzen en evenementen laat zien. Je geeft de bezoekers van je stand een visuele introductie in de producten of diensten die je aanbiedt.

Het doel van een beursvideo is niet alleen om bezoekers naar je stand te trekken, maar ook om ze daar te houden. Je kunt hem laten zien aan de mensen met wie je spreekt, zodat ze je woorden gemakkelijker visualiseren. Een goede beursvideo is niet te lang, 1,5 minuten is voldoende, maar vertelt in die korte tijd exact wat jij te bieden hebt.

De voordelen van een beursvideo

Als jij je stand op een beurs verrijkt met een beursvideo, dan zal je snel merken dat dit een aantal voordelen heeft.

  • Mensen kijken liever naar beelden dan dat ze tekst lezen. Je boodschap komt dus met een beursvideo veel beter over dan met een folder.
  • Een beursvideo trekt mensen naar je stand, betrekt ze bij je product of dienst en houdt ze bezig als iedereen in gesprek is.
  • Met een beursvideo kom je professioneel over.

Een beursvideo is multifunctioneel inzetbaar en kan dus ook prima als bedrijfsfilm worden gebruikt. Je kunt je beursvideo laten maken door een videoproductiebedrijf, zodat je zeker weet dat de beurs deze keer een succes wordt.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Beursvideo van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Beursvideo laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!