Wat is een podcast video?

Opnames van een podcast video

Een podcast video, of video podcast combineert het audio- aspect van de podcast met de visuele voordelen van video.

Deze video's worden op deze manier gedownload en niet gestreamd, want podcasts zijn van origine audioberichten die je via een webfeed worden aangeboden. Doe dit in de vorm van videocontent en je podcast video is geboren. Er zijn mensen die zweren bij de podcast en door een podcast video uit te brengen als onderdeel van je online marketing, bereik je dus een groot publiek.

De voordelen van een podcast video

Als jij de podcast video optie nog niet had overwogen, kijk dan hier eens naar de voordelen waarvan je profiteert.

  • Je brengt een boodschap veel beter over via een video dan via een tekst.
  • Podcasts groeit nog steeds aan populariteit en worden nog weinig gebruikt als marketing middel. De concurrentie is dus minder, maar het bereik niet.
  • Je kunt je podcast ook op andere sociale media kanalen publiceren en deze zo onder nog meer ogen laten komen.
  • Heb je een bedrijfsfilm? Zet deze dan om naar een podcast en sla twee vliegen in één klap.

Een videoproductiebedrijf helpt je verder

Om een goede video podcast te maken heb je een goede ruimte, goede verlichting en een goede camera nodig. Een videoproductiebedrijf heeft deze al en maakt voor jouw product of dienst een video podcast die gezien mag worden.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Podcast video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Podcast video laten maken voor videoproductiebedrijf

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar