Wat is een infomercial?

Wat is een infomercial?

Een infomercial is een bedrijfsfilm waarin de voordelen van een product of dienst op informatieve wijze worden gecommuniceerd naar het publiek.

Het grote verschil tussen een infomercial en een normale reclamespot is de duur. Een infomercial duurt over het algemeen een stuk langer en gaat dan ook dieper in op het onderwerp. Potentiële klanten worden stap voor stap geïntroduceerd aan de verschillende eigenschappen van het product, met als doel hen ervan te overtuigen dat dit iets is dat zij nodig hebben.

Een bedrijfsfilm in de vorm van een infomercial

Het produceren van een bedrijfsfilm in de vorm van een infomercial is een slimme manier om in één klap een groot aantal mensen te bereiken. Niet elke infomercial is hetzelfde en er zijn een aantal dingen die je al dan niet kunt toevoegen, zoals:

  • Gebruiksinstructies
  • Montagehandleiding
  • Reviews
  • Infographics

Deze keuzes zijn volledig afhankelijk van jouw bedrijf, het product of de dienst en de doelgroep. Een videoproductiebedrijf kan je hierbij helpen, zodat jouw bedrijfsfilm zoveel mogelijk mensen zal bereiken.

Infomercial bedrijfsfilm laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!