Wat is een interactieve video?

Wat is interactieve video?

Een interactieve video is een film waarmee je de kijkers uitnodigt tot interactie. Denk dan bijvoorbeeld aan het toevoegen van knoppen, lagen die je aan kunt klikken of interactieve overlays.

Met een interactieve video ga je de dialoog aan met je kijkers en betrek je ze bij je product, dienst of bij de andere informatie die je wilt geven. Door het interactieve karakter kun je met een interactieve video vaak sneller bereiken wat je wilt dan met een standaard video. Interactiviteit werkt motiverend en het beeld en het geluid van de video trekken aan.

De voordelen van een interactieve video

Met een interactieve video profiteer je van een aantal voordelen.

  • Het is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als promotiefilm voor een bedrijf, als informerende film in een museum of als vermakende film in de wachtrij bij de tandarts.
  • Je betrekt de kijkers bij wat je laat zien op een manier die door geen ander mediagenre wordt geëvenaard.
  • Er worden drie zintuigen gestimuleerd, horen, doen en zien, wat betekent dat het bericht veel beter zal blijven hangen.

Een videoproductiebedrijf kan jouw interactieve video ook maken, voor gegarandeerd succes.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Interactieve video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!