Wat is een medische video?

Wat is een medische video?

Een medische video is een video die door instellingen in de gezondheidszorg worden gebruikt om mensen voor te bereiden op bijvoorbeeld een operatie of behandeling.

In de video wordt stap voor stap uitgelegd wat de bedoeling is, waardoor de patiƫnt of familieleden een helder beeld krijgen van wat ze te wachten staat. Dit wekt vertrouwen en geeft medici tegelijkertijd meer tijd om zich te richten op andere aspecten van de voorbereiding.

Er zijn veel verschillende stijlen die gebruikt kunnen worden voor medische video content. Zo is het voor kinderen vaak belangrijk om het speels en luchtig te houden, terwijl volwassenen over het algemeen meer behoefte hebben aan duidelijkheid. Het is dus belangrijk om van tevoren goed na te denken over hoe je de boodschap het beste over kunt brengen.

Medische video laten maken

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!