Wat is een nieuwsbrief video?

Video maken voor nieuwsbrief

Een nieuwsbrief video is een videobericht dat je verwerkt in je nieuwsbrieven. Het geeft je nieuwsbrief een interessante en boeiende twist. Een nieuwsbrief video gebruikt geluid en beeld om lezers te boeien en te betrekken en dat zorgt er tegelijkertijd voor dat je bericht beter blijft hangen.

Hebben ze jouw diensten of producten een keer nodig, dan denken ze direct aan jou. Video's worden steeds populairder in de wereld van online marketing en dat is omdat mensen veel beter onthouden wat je precies aanbiedt als je dit visualiseert.

Maak je nieuwsbrieven beter met een nieuwsbrief video

Nieuwsbrieven zijn de ideale marketingkanalen om klanten aan te trekken die al interesse in je hebben getoond. Met een goede nieuwsbrief video haal je vast meer geïnteresseerden over de streep dan alleen met tekst. Video als marketingkanaal wordt door veel bedrijven ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals het tonen van een bedrijfsfilm of een promotiefilm.

Een professioneel videoproductiebedrijf zorgt ervoor dat jouw nieuwsbrief video de aandacht trekt en klanten werft. Je conversatieratio verbetert, je adresbestand groeit én je boodschap blijft hangen.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Nieuwsbrief video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Nieuwsbrief video laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar