Wat is een nieuwsbrief video?

Video maken voor nieuwsbrief

Een nieuwsbrief video is een videobericht dat je verwerkt in je nieuwsbrieven. Het geeft je nieuwsbrief een interessante en boeiende twist. Een nieuwsbrief video gebruikt geluid en beeld om lezers te boeien en te betrekken en dat zorgt er tegelijkertijd voor dat je bericht beter blijft hangen.

Hebben ze jouw diensten of producten een keer nodig, dan denken ze direct aan jou. Video's worden steeds populairder in de wereld van online marketing en dat is omdat mensen veel beter onthouden wat je precies aanbiedt als je dit visualiseert.

Maak je nieuwsbrieven beter met een nieuwsbrief video

Nieuwsbrieven zijn de ideale marketingkanalen om klanten aan te trekken die al interesse in je hebben getoond. Met een goede nieuwsbrief video haal je vast meer geïnteresseerden over de streep dan alleen met tekst. Video als marketingkanaal wordt door veel bedrijven ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals het tonen van een bedrijfsfilm of een promotiefilm.

Een professioneel videoproductiebedrijf zorgt ervoor dat jouw nieuwsbrief video de aandacht trekt en klanten werft. Je conversatieratio verbetert, je adresbestand groeit én je boodschap blijft hangen.

Meer gerelateerde begrippen:

Showreel video

E-learning video

Podcast video

Wervingsvideo

Storytelling video

Nieuwsbrief video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Nieuwsbrief video laten maken

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Kickstart je videoproducties met de PMF Complete Bundle

Geef je videocontent een vliegende start met ons videoproductie starterspakket.

Bundel met 6 onmisbare e-book modules:

  • Filmen met je smartphone

  • Perfecte video's monteren

  • IJzersterke scripts schrijven

  • Onweerstaanbare productvideo's maken

  • Geld verdienen met YouTube

  • Blauwdruk voor succesvolle videomarketing

Download de complete e-book bundle

(100% Tevredenheidsgarantie, je hebt dus niets te verliezen)