Wat is een viral video?

Wat is een viral video?

Een viral video is een video dat in zeer korte tijd duizenden of zelfs miljoenen keren wordt bekeken en gedeeld op het internet.

Er zijn allerlei verschillende soorten viral video's. De ene keer zijn ze grappig of innovatief, de andere keer juist confronterend of aangrijpend. Om jouw bedrijfsfilm viral te laten gaan, moet je ervoor zorgen dat deze een onderwerp vanuit een origineel perspectief benadert. Hier kan een videoproductiebedrijf je bij helpen.

Voordelen van een viral bedrijfsfilm

Als jouw bedrijfsfilm viral gaat, brengt dit talloze voordelen met zich mee. Zo zorgt het er ten eerste voor dat het onderwerp van die video, bijvoorbeeld een product of dienst, binnen no time bij enorm veel mensen onder de aandacht wordt gebracht. Dit zorgt in veel gevallen voor een stijging van het aantal betalende klanten. Bovendien komt ook jouw bedrijf in de schijnwerpers te staan. Dat kan, indien je hier slim op inspeelt, op zowel de lange als de korte termijn zeer positieve resultaten met zich meebrengen.

Hulp inroepen van een videoproductiebedrijf

Voor het maken van een goede bedrijfsfilm met genoeg potentie om viral te gaan, heb je veel professionele apparatuur en vakkennis nodig. Daarom is het altijd een goed idee om dit aan een ervaren videoproductiebedrijf over te laten.

Bedrijfsfilm laten maken

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Kickstart je videomarketing

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel:

7 bomvolle e-books met tips over videomarketing en videoproductie.

Koopje: Van € ̶1̶.̶0̶93,- voor € 149,-

Ontvang de 7 Complete Masterclasses

Omdat wij ons met Pro Motion Film 100% willen richten op het maken van bedrijfsvideo's, gaan onze e-book masterclasses in de uitverkoop. We willen jou hiermee de juiste tools aanreiken om zelf succesvolle (bedrijfs)video's te maken.

Claim hier de complete PMF Bundle.

✅ Filmen met je smartphone

✅ Perfecte video's monteren

✅ IJzersterke scripts schrijven

✅ Blauwdruk succesvolle videomarketing

✅ Onweerstaanbare interviews maken

✅ Geld verdienen met YouTube

✅ Doelgerichte productvideo's en video-advertenties maken

Nu voor slechts € 149.

En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Bekijk Kickstartbundel