Wat is een viral video?

Wat is een viral video?

Een viral video is een video dat in zeer korte tijd duizenden of zelfs miljoenen keren wordt bekeken en gedeeld op het internet.

Er zijn allerlei verschillende soorten viral video's. De ene keer zijn ze grappig of innovatief, de andere keer juist confronterend of aangrijpend. Om jouw bedrijfsfilm viral te laten gaan, moet je ervoor zorgen dat deze een onderwerp vanuit een origineel perspectief benadert. Hier kan een videoproductiebedrijf je bij helpen.

Voordelen van een viral bedrijfsfilm

Als jouw bedrijfsfilm viral gaat, brengt dit talloze voordelen met zich mee. Zo zorgt het er ten eerste voor dat het onderwerp van die video, bijvoorbeeld een product of dienst, binnen no time bij enorm veel mensen onder de aandacht wordt gebracht. Dit zorgt in veel gevallen voor een stijging van het aantal betalende klanten.

Bovendien komt ook jouw bedrijf in de schijnwerpers te staan. Dat kan, indien je hier slim op inspeelt, op zowel de lange als de korte termijn zeer positieve resultaten met zich meebrengen.

Hulp inroepen van een videoproductiebedrijf

Voor het maken van een goede bedrijfsfilm met genoeg potentie om viral te gaan, heb je veel professionele apparatuur en vakkennis nodig. Daarom is het altijd een goed idee om dit aan een ervaren videoproductiebedrijf over te laten.

Meer gerelateerde begrippen:

Showreel video

E-learning video

Podcast video

Campagne video

Vacature video

Onboarding video

Wervingsvideo

How to video

Storytelling video

Bedrijfsfilm laten maken

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92