Geef gezicht aan je organisatie.

Videoproductie voor zakelijke dienstverlening

"Zakelijke dienstverlening" klinkt op het eerste gezicht nogal 'strak-in-het-pak' en formeel. Misschien een beetje stoffig.

Maar als je zelf werkzaam bent in deze vakbranche dan weet je dat deze wereld ook zeer dynamisch is en er continue vanalles gebeurt. Maar hoe breng je dat goed in beeld? Hoe maak je interessante videocontent voor je doelgroep?

Professionele video laten maken over jullie dienstverlening

Pro Motion Film maakt zakelijke dienstverleners en overheidsinstanties toegankelijk en persoonlijk voor hun publiek. Dat doen we met verfrissende videocontent. Je kunt door ons een creatieve bedrijfsfilm laten maken of een hele serie videocontent. We filmen echte verhalen en exclusieve inkijkjes achter de schermen. Persoonlijk en authentiek. Je online volgers staan hierom te springen.

Promotiefilm over dienstverlening

Vertel over je passie, wat jullie drijft en laat zien waar jullie mee bezig zijn. In een promotiefilm brengen we beeld en dialoog samen. Zo ontstaat een krachtige videoboodschap waarmee je jouw doelgroep aanzet tot actie. We helpen je ook met het uitwerken van een creatief script. Alles erop en eraan.

Video content marketing

Je wilt er als zakelijke dienstverlener uitspringen. Hoe onderscheid je je van anderen? Je voelt 'm al aankomen: met leuke videocontent. Om wekelijks op je social kanalen te delen.

Denk aan mooie verhalen van klanten, collega's of partners. Of video's waarin je tips deelt die te maken hebben met jullie dienstverlening. Dit gaat je bestaande doelgroep zeker waarderen en levert jullie uiteindelijk nieuwe klanten op.

Op zakelijk evenement

Grote kans dat jullie ook wel eens op een evenement staan. Of er zelf een organiseren. Dit is de uitgelezen kans om leuke videocontent te schieten. Denk aan een aftermovie, interviews of het filmen van podiumactiviteiten. Ook dit kunnen we opknippen in leuke videocontent!

Geef gezicht aan je organisatie

Bekijk tot slot nog even deze 20 seconden impressieclip om alvast in de stemming te komen.

Mooie verhalen, mooie videocontent

Sparren over een toffe bedrijfsfilm of serie videocontent? Dit versterkt je merkbeleving aanzienlijk en levert op de lange termijn veel op. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in videoseries

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere branches

We denken niet graag in beperkingen. Daarom kun je ons eigenlijk overal inzetten. Desalniettemin zijn er een paar branches waar we extra veel liefde voor hebben:

Alle andere branches

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!