Wat is authentieke video?

Authentieke video staat voor videocontent die eerlijk, betrouwbaar en echt is. Dicht bij de persoon en niet mooier gemaakt dan het is.

Authentieke video wordt de laatste jaren veel ingezet door bedrijven omdat de consument minder gevoelig is geworden voor hardere vormen van videomarketing.

Jouw doelgroep wil juist de persoon en gezichten achter je organisatie zien. Alles draait in deze tijd om transparantie, dat zie je ook terug in het gebruik van Instagram waar we continue foto's en video's van onszelf delen en laten zien waar we mee bezig zijn.

Authentieke videocampagne

Videocampagnes van bedrijven hebben tegenwoordig bijna altijd een authentieke stijl. Bijvoorbeeld een serie portretten van mensen.

Persoonlijke verhaal

In een authentieke video zie en hoor je het echte verhaal. Van de ondernemer, je collega's, de klant, je partners, wie dan ook. Video vormen die hier goed bij passen zijn mini docu's, interviews, klant testimonials en recruitment video's.

Authentieke storytelling video

'Authentiek' wordt vaak gelinkt aan storytelling video. Omdat je in een verhalende vorm vertelt over de gebeurtenissen die jij hebt meegemaakt.

Professionele videocontent

Een authentieke video is niet even snel gemaakt. Wil je dit goed aanpakken, breng dan eerst in kaart wat je precies wilt vertellen en aan wie. Kijk ook welke locaties waarde toevoegen aan jouw verhaal en neem de video op die plekken op. En investeer in een professionele videomaker die het verhaal mooi kan vastleggen en monteren.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video Storytelling video

Authentieke videocontent van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Authentieke video laten maken

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!