Wat is een drone video?

Voorbeeld van drone video

Een drone video is een video die gemaakt is met een drone. Deze vliegt over je camping, je bedrijfsterrein, je speeltuin of je restaurant om de kijker duidelijk te maken hoe het er bij jou uitziet.

Drone video's zijn niet alleen een ideale manier om je terrein in kaart te brengen, de video's geven je een perfecte sfeerimpressie en de mogelijkheid om jouw bedrijf van een andere kant te laten zien.

De voordelen van drone video's

Een drone video voeg je toe op je website, aan je social media video's, in je nieuwsbrieven, in je bedrijfsfilm. Ze zijn erg breed inzetbaar, maar daar houden de voordelen niet mee op.

  • Je kunt heel snel een drone video maken en dat betekent dat het niet alleen gemakkelijk is, maar ook goedkoop.
  • Een drone video trekt de aandacht en is opvallend. Je bedrijf blijft ongetwijfeld in de gedachten van de kijkers hangen.
  • Met een drone krijg je een film van goede kwaliteit en van welk oogpunt je maar wilt.

Gebruik een videoproductiebedrijf om je (drone) video te maken en je zorgt ervoor dat jouw idee perfect wordt weergegeven.

Voorbeeld van drone beelden die wij hebben gefilmd

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Drone video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Drone video laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De 5 grootste blunders in videomarketing

Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!