Wat is een drone video?

Voorbeeld van drone video

Een drone video is een video die gemaakt is met een drone. Deze vliegt over je camping, je bedrijfsterrein, je speeltuin of je restaurant om de kijker duidelijk te maken hoe het er bij jou uitziet.

Drone video's zijn niet alleen een ideale manier om je terrein in kaart te brengen, de video's geven je een perfecte sfeerimpressie en de mogelijkheid om jouw bedrijf van een andere kant te laten zien.

De voordelen van drone video's

Een drone video voeg je toe op je website, aan je social media video's, in je nieuwsbrieven, in je bedrijfsfilm. Ze zijn erg breed inzetbaar, maar daar houden de voordelen niet mee op.

  • Je kunt heel snel een drone video maken en dat betekent dat het niet alleen gemakkelijk is, maar ook goedkoop.
  • Een drone video trekt de aandacht en is opvallend. Je bedrijf blijft ongetwijfeld in de gedachten van de kijkers hangen.
  • Met een drone krijg je een film van goede kwaliteit en van welk oogpunt je maar wilt.

Gebruik een videoproductiebedrijf om je (drone) video te maken en je zorgt ervoor dat jouw idee perfect wordt weergegeven.

Voorbeeld van drone beelden die wij hebben gefilmd

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Drone video van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Drone video laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar