Knalt jouw merk al van het scherm?

Drone video laten maken

Natuurlijk, drones zijn uitermate geschikt om te gluren bij de buren. Maar daar gaan we je mooi niet mee helpen. Nee, wat een dronevideo vanuit het oogpunt van een filmmaker zo interessant maakt, is dat ze het ultieme Tony Stark-perspectief bieden: als Iron Man zweeft de kijker tussen gebouwen, schiet verticaal omhoog om vervolgens omlaag te zoeven en rakelings over de grond te scheren (en passant een paar slechteriken uitschakelend). Met een dronevideo cast je jouw product of bedrijf voor de heldenrol.

Uitgezoomd

Dwars door een natuurgebied, hoog boven de stad of snelweg, cirkelend rondom een object of gebouw: zo dynamisch zien we onze omgeving zelden. Daarom kijken we zo graag naar dronebeelden. En leveren ze een ontzettend hoge production value op. Al helemaal in combinatie met grondbeelden, want dat zorgt voor een sterk contrast tussen inzoomen en uitzoomen. Zo krijg je het publiek op het puntje van de stoel.

Drone video filmen
Voorbeeld van een kleine drone

Don't try this at home

Een drone kun je in iedere elektronicazaak kopen. Kost wat geld en uitzoekwerk, maar dan kun je ook zelf zo'n mooi luchtbeeld maken. Of toch niet? Veel onervaren luchtfilmers zijn niet op de hoogte van de wetgeving rondom drones. Zo heb je te maken met veiligheidsrichtlijnen, zeker binnen de bebouwde kom en in no-flyzones. Daarom is het verstandig om een vakman in te huren. Wij hebben ruime ervaring met dronetechnieken en bieden waar nodig creatieve en veilige oplossingen.

In vogelvlucht

Bekijk ons werk met drones in vogelvlucht:

Heldenrol

Geef je bedrijf of product een vleugje Iron Man en laat een (bedrijfs)film maken vanuit de lucht. Bel 020 - 23333 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Gecertificeerde drone piloten

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

review Angela

Fijne samenwerking!

Angela Uijtewaal, Junior Communicatieadviseur, Gemeente Oostzaan

Afgelopen jaar verschillende projecten gedaan met Pro Motion Film. Ze denken goed mee, zijn vriendelijk en reageren altijd snel. Fijne samenwerking!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten