Knalt jouw merk al van het scherm?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Drone video laten maken

Wil je een adembenemende drone video laten maken die de essentie van jouw project of bedrijf vanuit de lucht vastlegt? Zoek niet verder!

Een drone video is een unieke manier om jouw bedrijf of project prachtig in beeld te brengen. Onze ervaren en gecertificeerde dronepiloot heeft al meer dan 100 dronevideo's geproduceerd voor diverse (internationale) organisaties. Dankzij onze exploitatievergunning hebben we de unieke mogelijkheid om ook in de complexe luchtruimen rondom vliegvelden te filmen. Kortom, wij bieden een zorgeloze ervaring.

Natuurlijk, drones zijn uitermate geschikt om te gluren bij de buren. Maar daar gaan we je mooi niet mee helpen. Nee, wat een dronevideo vanuit het oogpunt van een filmmaker zo interessant maakt, is dat ze het ultieme Tony Stark-perspectief bieden: als Iron Man zweeft de kijker tussen gebouwen, schiet verticaal omhoog om vervolgens omlaag te zoeven en rakelings over de grond te scheren (en passant een paar slechteriken uitschakelend). Met een dronevideo cast je jouw product of bedrijf voor de heldenrol.

Voorbeelden van drone video's gemaakt door Pro Motion Film

We passen ons aan aan jouw specifieke wensen: of je nu een bedrijfsvideo wenst die volledig uit luchtopnames bestaat, een combinatie zoekt, of slechts subtiele luchtbeelden wilt integreren - wij leveren een meeslepende video met indrukwekkende dronebeelden.

Van deze volledige promotiefilm geschoten vanuit de lucht voor Gemeente Oostzaan:

Tot deze 50-50 combinatie van drone- en standaard camerabeelden voor glazenwassersbedrijf Proper in Amsterdam en Utrecht:

Of houdt het heel subtiel met alleen een openings- en eindbeeld vanuit de lucht:

Voordelen van een drone video laten maken via Pro Motion Film

  • Volledige certificering
  • Video's van tot wel 5.1K kwaliteit
  • Schitterende, hoge resolutie drone foto's
  • Rechtenvrije beelden voor jouw gebruik
  • Zowel binnen- als buitenopnames
  • Opererend door heel Nederland en de EU, inclusief Rotterdam en Amsterdam
  • Garantie voor opnames alleen bij goed weer

Wil je echt indruk maken met unieke luchtopnames?

Laat onze gepassioneerde, gecertificeerde dronepiloot je helpen om jouw visie tot leven te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve en professionele dronebeelden. Neem vandaag nog contact op voor een eindproduct dat eruit springt!

Uitgezoomd

Dwars door een natuurgebied, hoog boven de stad of snelweg, cirkelend rondom een object of gebouw: zo dynamisch zien we onze omgeving zelden. Daarom kijken we zo graag naar dronebeelden. En leveren ze een ontzettend hoge production value op. Al helemaal in combinatie met grondbeelden, want dat zorgt voor een sterk contrast tussen inzoomen en uitzoomen. Zo krijg je het publiek op het puntje van de stoel.

Het belang van de juiste licenties

In Nederland vereisen professionele drone-activiteiten strikte naleving van de regelgeving. Niet iedereen mag zomaar overal vliegen. Ons team bezit de hoogste licenties, waardoor wij in vrijwel heel Nederland en de EU probleemloos kunnen opereren. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende drone licenties, waaronder de exploitatievergunning voor operaties in de buurt van luchthavens en andere restrictieve zones.

Bovendien houden we, in samenwerking met GoDrone, voortdurend de no-fly zones in de gaten en zorgen we voor de nodige administratie en goedkeuringen voorafgaand aan elke vlucht. Dit betekent dat we legaal en veilig kunnen opereren in gevoelige gebieden, zoals de nabijheid van luchthavens of stedelijke locaties, waar strikte beperkingen gelden.

Directe communicatie met verkeerstoren

Veiligheid in het luchtruim is geen toeval, het is een voorwaarde. Daarom onderhouden we, bij operaties in Controlled Traffic Regions (CTR), direct radiocontact met de verkeerstoren. Onze ervaren Radio Telegrafisten zijn getraind om tijdige en accurate informatie uit te wisselen met luchtverkeersleiding, waardoor we niet alleen voldoen aan regelgeving, maar ook de veiligheid van alle betrokkenen garanderen.

Don't try this at home

Een drone kun je in iedere elektronicazaak kopen. Kost wat geld en uitzoekwerk, maar dan kun je ook zelf zo'n mooi luchtbeeld maken. Of toch niet? Veel onervaren luchtfilmers zijn niet op de hoogte van de wetgeving rondom drones. Zo heb je te maken met veiligheidsrichtlijnen, zeker binnen de bebouwde kom en in no-flyzones. Daarom is het verstandig om een vakman in te huren. Wij hebben ruime ervaring met dronetechnieken en bieden waar nodig creatieve en veilige oplossingen.

Drone video laten maken prijs

Benieuwd naar de kosten? Hier is een basisoverzicht, maar houd er rekening mee dat specifieke vereisten, zoals een RT-operator of speciale vergunningen, additioneel kunnen zijn. Elk project is uniek, en daarom bieden we altijd een offerte op maat aan, met transparantie over eventuele extra kosten.

4 uur (halve dag): € 765

Inclusief luchtfotografie en/of video, fotobewerking, optionele videomontage, en goed-weer-garantie.

8 uur (hele dag): € 1.245

Omvat alle diensten van een halve dag, voor een uitgebreider project.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW, eventuele vergunningen, en reistijd/-kosten.

Voordelen voor jou als opdrachtgever

Door te kiezen voor een gecertificeerd bedrijf zoals Pro Motion Film, vermijd je onaangename verrassingen. Onze vluchten zijn verzekerd tegen schade, en we leveren alle content rechtenvrij voor jouw gemak. Onze opleidingen en licenties, erkend door vooraanstaande instanties, stellen ons in staat om kwaliteit en professionaliteit te garanderen.

Ben je klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen?

Aarzel niet en ervaar de probleemloze service van Pro Motion Film. Neem nu contact met ons op voor een drone video van de hoogste kwaliteit. Je idee verdient het om vanuit een nieuw perspectief bekeken te worden!

In vogelvlucht

Bekijk ons werk met drones in vogelvlucht:

Heldenrol

Geef je bedrijf of product een vleugje Iron Man en laat een drone video maken. Bel 020 - 23333 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Gecertificeerde drone piloten

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

review Angela

Fijne samenwerking!

Angela Uijtewaal, Junior Communicatieadviseur, Gemeente Oostzaan

Afgelopen jaar verschillende projecten gedaan met Pro Motion Film. Ze denken goed mee, zijn vriendelijk en reageren altijd snel. Fijne samenwerking!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.