Wat is pre-productie?

Wat is pre productie?

Pre-productie is de fase die voorafgaat aan het opnemen van de bedrijfsfilm. Tijdens deze fase wordt alles geregeld voor de daadwerkelijke opnames.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van het script, het regelen van een opnamelocatie, het opzetten en testen van alle apparatuur, enzovoort. Het is erg belangrijk dat dit hele proces soepel verloopt en dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd. Zo voorkom je namelijk dat er problemen optreden tijdens de opnamedagen van de bedrijfsfilm, wat een hoop geld en stress kan besparen.

Een videoproductiebedrijf inhuren voor de pre-productie

Het belang van de pre-productie voor een bedrijfsfilm is goed samen te vatten met het spreekwoord: een goed begin is het halve werk. Het is dan ook in alle opzichten zeer verstandig een videoproductiebedrijf in te huren voor het organiseren van de pre-productie. Zo profiteer je in één klap van professionele werknemers, kennis en apparatuur. Je zult later zien dat dit onmisbaar is voor het produceren van een succesvolle bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!