14 YouTube video's Nuffic

YouTube serie laten maken

In opdracht van Nuffic en dochtermerk Study in Holland hebben we een YouTube serie geproduceerd met buitenlandse studenten in de hoofdrol.

Over Study in Holland

Study in Holland zet zich in voor het wegwijs maken van internationale studenten in Nederland.

Waarom deze video's?

Buitenlandse studenten die in Nederland willen gaan studeren, zoeken online naar advies en tips. Bij het zoeken naar informatie is het dan prettig om via laagdrempelige video's tips te krijgen van internationale studenten die al een tijdje in Nederland studeren.

Op die manier wordt de dienstverlening van Study in Holland ook duidelijk gemaakt. In iedere video wordt doorverwezen naar de website voor meer tips en informatie.

Compilatie video van deze YouTube serie:

Informele tone of voice

Om de doelgroep optimaal te bereiken is er gekozen voor een informele stijl waarin twee studenten ervaringen uitwisselen. Studenten zitten niet te wachten op zakelijke video's, maar willen wel geïnformeerd worden. Door speelse editing en dialogen die soms de humoristische kant op gaan, zijn de video's makkelijk te consumeren en kunnen we deze YouTube serie zien als snackable infotainment.

Onderwerpen per video zijn bijvoorbeeld:

  • Housing in The Netherlands
  • Getting around in The Netherlands
  • Dutch Language
  • Dutch Food
  • Preparing for your stay
  • Applying for a Study Programme
  • The Dutch Teaching Style

Getting around in The Netherlands:

Opnames met green screen

Om de achtergrond zo min mogelijk afleidend te maken, is er gekozen voor opnames met een green screen. In de montage is de groene achtergrond vervolgens aangepast naar een simpel wit scherm met een geel element.

Video over Dutch Language:

Ook zo'n videoserie laten maken?

Wil je een soortgelijke of andere videoserie laten maken voor YouTube? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

Blog

In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!