Nova College: écht door studentenogen.

Videomarketing voor Nova College

Weet je, video is net als je lievelingsjas; het moet perfect passen en je moet het met trots kunnen dragen. Nova College had wel wat video's, maar niet dé video's. Ze wilden méér. Ze wilden pakkender, authentieker, opvallender. En vooral: ze wilden een format dat scholieren écht aanspreekt. Ze vroegen zich hardop af: "Hoe zetten we onze opleidingen nog duidelijker op de kaart?" Waarop wij dachten: Waarom niet een dagje meelopen met de mensen die het allerbeste kunnen vertellen over hun studie?

Waarom een dagje meelopen?

Met de strippenkaart die Nova College bij ons afsloot, ontstond er een fonkelnieuwe serie: Dagje mee met... Waarbij? Precies, een enthousiaste student die vol passie vertelt over zijn of haar studie. Van verpleegkunde tot techniek, van dans tot Vavo; we liepen een dagdeel mee en legden alles vast. En guess what? Het leverde ontzettend toffe wervingsvideo's op.

Neem een kijkje achter de schermen bij Shanti, studente Performing arts:

Een format met vaste rubriekjes

Het unieke aan dit format? We hebben vaste rubrieken die iedere keer terugkomen. Denk aan de favoriete hangout plek van de student, het vak waar ze elke week weer naar uitkijken, hun droombaan en natuurlijk de groei die ze als mens hebben doorgemaakt. Deze rubrieken maken niet alleen de hoofdvideo interessanter, maar leveren ook korte, pakkende clips op die perfect zijn voor social media.

Zin in een voorproefje? Bekijk deze short form video voor Instagram:

Nova College zegt zelf...

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Dus, tijd voor actie?

Wil je ook zo'n pakkende video (of serie) die ervoor zorgt dat je doelgroep zich direct aangesproken voelt? Wacht niet langer. Pro Motion Film helpt je graag verder. Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Wat heb je te verliezen? Behalve een kans op geweldige videomarketing natuurlijk! ;-)

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials