3 documentaire video's GGD Flevoland

3 documentaire video's en fotografie GGD Flevoland

Over deze case

Voor het project ONE 4 Almere van GGD Flevoland maakten we een driedelige serie docuvideo's over vrouwen uit Flevoland die onbedoeld zwanger zijn geworden. In de video's komt de kwaliteit van de zorgverlening aan bod. Hoe zijn zij geholpen in deze periode?

Onderzoek onder de aandacht brengen

De video's zijn bedoeld om meer aandacht (en sponsoring) te vragen rondom dit onderzoek, zodat het project nog grootschaliger kan worden aangepakt.

Slim produceren

In totaal hadden we twee opnamedagen nodig om deze 3 videoportretten op te nemen. Aanvullend zijn er op locatie ook campagnefoto's gemaakt van de vrouwen. Dit kon goed gecombineerd worden met de opnames:

Fotografie campagne
We maakten gelijk een fotoserie

Daarnaast hebben we ook een korte teaser gemaakt die online ter promotie van deze docuvideo's kan worden gebruikt. Ook is zo'n teaser video ideaal als er tijdens een projectpresentatie niet voldoende tijd is om een heel documentaire portret te laten zien.

Populariteit van online docu's

Video's worden steeds persoonlijker en authentieker. We laten steeds vaker "echte mensen" in beeld komen en hun verhaal vertellen. Dat werkt. Want het is geloofwaardig. En het levert mooie storytelling content op, waar je doelgroep graag naar kijkt.

Film en video is dus niet langer alleen een medium voor de al bekende BN-ers of acteurs, maar juist geschikt voor iedereen die een goed verhaal heeft om te vertellen. Ook als je geen ervaring hebt op camera. Je zit niet vast aan een televisiezender die je documentaire uit moet willen zenden, want je kunt de documentaire gewoon online delen via YouTube of Vimeo.

Dit kan je veel bereik en waardering opleveren.

Opnames van online documentaire
Documentaire opnames voor GGD Flevoland

Andere cases

Er zijn allerlei vormen van videomarketing. Wat ons opvalt is dat bedrijven tegenwoordig vaak meerdere video's tegelijkertijd laten maken, in de vorm van een videoserie. Dit kan bijvoorbeeld een serie productvideo's, interviews, klant-reviews, vlogs of how-to-video's zijn. In feite is alles mogelijk.

Bekijk hier ook andere klanten die hebben gekozen voor een serie video's.

Vertel ons over je wensen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Super tevreden over de promotiefilm

Marieke van Boxtel, Directeur, OBS De Springplank

Wij zijn super tevreden over de promotiefilm. De samenwerking verliep heel prettig. Pro Motion Film hielp ons om de essentie van onze school in de film te laten zien. Wat ik vooral knap werk vond, was het beeldmateriaal dat naadloos aansloot op het verhaal dat ik vertelde in de film. Jullie hebben onze school in sfeer en beeld weten te pakken. Dank daarvoor.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials