Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Videoserie laten maken

Ga je aan de slag met video content? Dan is het een slimme investering om gelijk groots in te zetten op video en niet één maar meerdere video's te maken.

Een videoserie maken voor je doelgroep

Internet is een op video gebaseerd platform. Kijk maar om je heen en op social media: YouTube, Facebook, Instagram, Twitter. Alles draait om video en dit zal naar verwachting ook steeds blijven toenemen.

Een gerichte videoserie voor social media kan heel effectief zijn als onderdeel van een campagne voor je bedrijf. Denk aan een reportageserie waarin de verslaggever langsgaat bij je doelgroep, portretten over je medewerkers of een serie inhoudelijke interviews.

Kwalitatieve video, authentiek en met een hoge entertainment factor. Dat kan leiden tot bentchwatchende klanten die jouw content delen met anderen.

Wie wil dat nu niet?

Voor nlgroeit maakten wij de serie 'Merel zoekt groei' waarin nlgroeit medewerker Merel bij succesvolle ondernemers langsgaat.

Voordelen van een videoserie

Met een serie kun je je doelgroep iedere week of maand trakteren op een leuk nieuw item.

Stel je maakt acht korte reportages en deelt ze iedere week op social media of in de nieuwsbrief, dan heb je er twee maanden lang plezier van. Dit pakt uit in een krachtige videocampagne voor je organisatie.

Ook qua tijd, kosten en energie levert een videoserie voordeel op. Je hoeft maar één keer een goed format uit te werken en dat levert gelijk meerdere video's op.

Tip: meerdere video's maken over verschillende onderwerpen kan natuurlijk ook, maar laat dan een vaste leader intro en video huisstijl ontwerpen voor je videocontent. Zo giet je al je video's in dezelfde vorm en zorg je toch voor eenheid.

Starten met een videoserie

Ben je je aan het oriënteren op een videoserie?

Of heb je al een concreet idee en wil je sparren over de mogelijkheden? Wij zijn je partner bij de totstandkoming van je videomarketingcampagne.

Gratis intake inplannen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!