Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Videoserie laten maken

Ga je aan de slag met videocontent? Dan is het een slimme investering om gelijk groots in te zetten op video en niet één maar meerdere video's te maken.

Een videoserie maken voor je doelgroep

Internet is een op video gebaseerd platform. Kijk maar om je heen en op social media: YouTube, Facebook, Instagram, Twitter. Alles draait om video en dit zal naar verwachting ook steeds blijven toenemen.

Een videoserie voor social media is zeer effectief als onderdeel van een marketingcampagne voor je bedrijf. Denk aan een reportageserie waarin de verslaggever langsgaat bij je doelgroep, mooie documentaire portretten over je medewerkers, in de vorm van een Werken-bij campagne, of een serie inhoudelijke interviews over onderwerpen binnen je vakgebied.

Kwalitatieve video, authentiek en met een hoge entertainment factor. Dat leidt tot bentchwatchende klanten die jouw content delen met anderen. Wie wil dat nu niet?

Voordelen van een videoserie

Met een serie kun je je doelgroep iedere week of maand trakteren op een leuk nieuw item.

Stel je maakt acht korte reportages en deelt ze iedere week op YouTube, social media of in je nieuwsbrief, dan heb je er twee maanden lang plezier van. Dit pakt uit in een krachtige videocampagne voor je organisatie.

Ook qua tijd, kosten en energie levert een videoserie voordeel op. Je hoeft maar één keer een goed format uit te werken en dat levert gelijk meerdere video's op.

Tip: meerdere video's maken over verschillende onderwerpen kan natuurlijk ook, maar laat dan een vaste leader intro en video huisstijl ontwerpen voor je videocontent. Zo giet je al je video's in dezelfde vorm en zorg je toch voor eenheid.

Wat kost een professionele videoserie?

Naar mate je meer video's afneemt worden de kosten per video ook voordeliger. Een videoserie is dus een slimme investering omdat het de prijs per video drukt. Ook levert een serie video's je veel meer zichtbaarheid op dan een enkele video.

Meer informatie aanvragen

Ben je je aan het oriënteren op een videoserie? Of heb je al een concreet idee en wil je sparren over de mogelijkheden?

Wij zijn je partner bij de totstandkoming van je videocontentmarketingcampagne.

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hier onze showreel met fragmenten uit videoseries die we recent hebben gemaakt:

Vrijblijvend informatie opvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Gaaf geworden

David Brode

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.