4 Recruitment video’s – Werken bij Vivium

Recruitment videocampagne

In opdracht van Vivium maakten we een serie recruitment video's.

Vivium is een zorggroep met meerdere zorgvestigingen in en rondom het Gooi en Amsterdam.

Voor hun Werken-bij website is ons gevraagd een reeks video's op te nemen waarin twee collega's per functie, vestiging of zorgafdeling met elkaar mooie ervaringen delen.

Opzet van deze video

Er is gekozen voor een format waarin twee collega's vragen beantwoorden en ook op elkaars antwoorden kunnen reageren.

Op die manier ontstaat er ook leuke interactie tussen de collega's, en geven we tussen de regels door nog meer prijs van de goede sfeer en samenwerking tussen collega's binnen Vivium.

De kracht van een voorbeeld of anekdote

Aan de medewerkers werd op camera gevraagd naar hun grootste blunder tijdens het werk, en naar hun mooiste ervaring. Dit levert waardevolle en grappige inzichten op en geeft mooi de verhouding tussen werknemer en zorgcliënt of bewoner weer.

Deze antwoorden spreken een stuk meer tot de verbeelding dan dat een werknemer meer omschrijvend zou vertellen wat ze op een dag doen.

Beginnen met kort teasend fragment

Iedere video opent met een kort fragment uit het interview, hiermee wordt gelijk de sfeer gezet en dit triggert de kijker meer tot verder kijken dan dat je eerst met een trage titel slide zou beginnen. De titel van het filmpje "Werken bij Vivium" komt pas na deze teaser in beeld.

Ondertiteling

Tegenwoordig is het vrij normaal om online video's te ondertitelen. Wij doen dit voor 75% van de video's die we maken, als het niet meer is.

Vaak gaat het dan niet eens om een vertaling, denk aan Engelse ondertiteling bij Nederlands gesproken woord.

Meestal ondertitelen we ook Nederlands dialoog gewoon in het Nederlands. Dit maakt de video's makkelijker om te volgen wanneer iemand ze bekijkt op een website of op sociale media.

Zij hoeven dan niet hun geluid hard aan te zetten om de video's te kunnen volgen. Zeker bij video's met veel dialoog, is ondertiteling van belangrijke waarde.

Social media teaser

Van iedere video is ook een korte 20 seconden social media teaser gemaakt. Met zo'n teaser video worden mensen op sociale media naar de vacaturepagina gelokt, waarop ze de vacaturefunctie en hele video kunnen bekijken.

Ook een recruitmentvideo of Werken-bij campagne videoserie maken?

We houden niet van wij-van-wc-eend gedoe, maar toch:

Pro Motion Film heeft als videoproductiebedrijf in het bijzonder ervaring met het filmen en editen van storytelling video's en documentaire-achtige content in de vorm van interviews, Werken-bij video's en klant testimonials.

Wij hebben veel ervaring met het vastleggen van zo'n serie waarbij we helemaal in het DNA van het bedrijf duiken, zodat we precies weten welke mensen er binnen het bedrijf werken en wat je als bedrijf naar buiten toe wilt communiceren.

Vind je onze stijl passen bij jouw merk en zoek je nog een team die zonder veel gedoe en op redelijk korte termijn een hele videoserie kan produceren? Neem dan zeker even contact op.

Andere cases

Een hele videoserie levert een stuk meer op dan een losse video maken.

Steeds meer bedrijven laten een hele reeks video's in een keer maken, reden voor ons om ook een case pagina aan te maken waarop we dit soort cases kunnen laten zien.

Bekijk hier meer videocases.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial pitch filmpje Liza

Binnen 1 week een super filmpje opgeleverd!

Liza Cornet, Neurowetenschapper

De samenwerking met Niels verliep erg prettig: de communicatie verliep snel, vriendelijk en helder en Niels dacht actief mee aan de vorm, maar ook aan de inhoud van mijn pitch filmpje. Dat werkte erg goed. Uiteindelijk binnen 1 week een super mooi filmpje geschoten én opgeleverd! Veel dank!

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!