Uitlegvideo's voor Singel Advocaten

Singel Advocaten is een advocatenkantoor voor strafrecht en staat vanuit Breda verdachten in heel Nederland bij. Denk aan een politieverhoor of een zitting bij het openbaar ministerie of de rechtbank. En nee, dat zijn heus niet allemaal zware criminelen, maar vaak gewone mensen. Zoals ze zelf zeggen: verdacht worden van een strafbaar feit kan iedereen overkomen. Singel Advocaten wilde graag laten zien dat ze expert zijn op het gebied van strafrecht én hun positie in Google versterken. Welke slimme en verrassend voordelige aanpak we daarvoor hadden?

Algemene bedrijfsfilm

Om te beginnen maakten we een algemene bedrijfsfilm. Hierin leggen de advocaten op toegankelijke wijze de dienstverlening van Singel Advocaten uit. Ook vertellen ze wat je moet doen als je verdacht wordt van een strafbaar feit en waarom het belangrijk is meteen een advocaat in te schakelen.

Uitlegvideo's voor YouTube

YouTube is een heel interessant medium om je vindbaarheid te verbeteren. Op basis van veelgestelde vragen en populaire zoekwoorden maakten we 18 laagdrempelige uitlegvideo's. Door voor een slim format te kiezen met een presentatrice die de vragen stelt, lukte het om de 18 video's binnen 2 dagen op te nemen. We gaven de video's zoekwoordrijke titels zodat ze nog beter gevonden worden op YouTube en via Google. Op de website van Singel Advocaten kregen ze een plekje bij relevante artikelen en in een slider op de homepage.

Verdubbel je impact

Kun je de zicht- en vindbaarheid nog verder vergroten? Ja, dat kan, en wel met precies dezelfde video's. Singel Advocaten heeft namelijk meerdere websites om zo goed mogelijk gevonden te worden. Voor strafrecht-advocaat-breda(.)nl hebben we de uitlegvideo's omgezet naar de vormgeving en huisstijl van die website. Zelfde video's, dubbel zoveel impact.

Huisstijl 1

Huisstijl 2

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials