Uitlegvideo's voor Singel Advocaten

Singel Advocaten is een advocatenkantoor voor strafrecht en staat vanuit Breda verdachten in heel Nederland bij. Denk aan een politieverhoor of een zitting bij het openbaar ministerie of de rechtbank. En nee, dat zijn heus niet allemaal zware criminelen, maar vaak gewone mensen. Zoals ze zelf zeggen: verdacht worden van een strafbaar feit kan iedereen overkomen. Singel Advocaten wilde graag laten zien dat ze expert zijn op het gebied van strafrecht én hun positie in Google versterken. Welke slimme en verrassend voordelige aanpak we daarvoor hadden?

Algemene bedrijfsfilm

Om te beginnen maakten we een algemene bedrijfsfilm. Hierin leggen de advocaten op toegankelijke wijze de dienstverlening van Singel Advocaten uit. Ook vertellen ze wat je moet doen als je verdacht wordt van een strafbaar feit en waarom het belangrijk is meteen een advocaat in te schakelen.

Uitlegvideo's voor YouTube

YouTube is een heel interessant medium om je vindbaarheid te verbeteren. Op basis van veelgestelde vragen en populaire zoekwoorden maakten we 18 laagdrempelige uitlegvideo's. Door voor een slim format te kiezen met een presentatrice die de vragen stelt, lukte het om de 18 video's binnen 2 dagen op te nemen. We gaven de video's zoekwoordrijke titels zodat ze nog beter gevonden worden op YouTube en via Google. Op de website van Singel Advocaten kregen ze een plekje bij relevante artikelen en in een slider op de homepage.

Verdubbel je impact

Kun je de zicht- en vindbaarheid nog verder vergroten? Ja, dat kan, en wel met precies dezelfde video's. Singel Advocaten heeft namelijk meerdere websites om zo goed mogelijk gevonden te worden. Voor strafrecht-advocaat-breda(.)nl hebben we de uitlegvideo's omgezet naar de vormgeving en huisstijl van die website. Zelfde video's, dubbel zoveel impact.

Huisstijl 1

Huisstijl 2

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases