Voorstelvideo's en brandingvideo voor Jaeger Advocaten

'Problemen met de fiscus of FIOD?' staat er met grote letters op de homepage van Jaeger Advocaten. Dit ietwat recalcitrante advocatenkantoor (hun woorden) is gespecialiseerd in fiscaal recht en fraudezaken. Van problemen met de Belastingdienst of douane tot cryptomunten, internationale geschillen en bestuurdersaansprakelijkheid: een breed en technisch rechtsgebied. Voor de website zochten ze mooie video's waarin de tien advocaten van Jaeger hun expertise en persoonlijkheden laten zien. Alleen… het kantoor heeft zowel Nederlands- als niet-Nederlandstalige cliënten. Benieuwd hoe we beide doelgroepen tegelijk aanspraken?

11 video's in 1 dag

We namen de tien voorstelvideo's en een algemene bedrijfsfilm in één dag op. Wel zo efficiënt. Niet alleen voor ons, maar ook (of eigenlijk: vooral) voor de advocaten van Jaeger, die het al druk genoeg hebben. Ten slotte maakten we ook graphics op maat in de opvallende huisstijl van het kantoor. De video's zijn in het Nederlands opgenomen. Aangezien Jaeger ook niet-Nederlandstalige cliënten vertegenwoordigt, hebben we ze van Engelse ondertiteling voorzien. Zo spreken we een zo groot mogelijke doelgroep aan.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials