Voorstelvideo's en brandingvideo voor Jaeger Advocaten

'Problemen met de fiscus of FIOD?' staat er met grote letters op de homepage van Jaeger Advocaten. Dit ietwat recalcitrante advocatenkantoor (hun woorden) is gespecialiseerd in fiscaal recht en fraudezaken. Van problemen met de Belastingdienst of douane tot cryptomunten, internationale geschillen en bestuurdersaansprakelijkheid: een breed en technisch rechtsgebied. Voor de website zochten ze mooie video's waarin de tien advocaten van Jaeger hun expertise en persoonlijkheden laten zien. Alleen… het kantoor heeft zowel Nederlands- als niet-Nederlandstalige cliënten. Benieuwd hoe we beide doelgroepen tegelijk aanspraken?

11 video's in 1 dag

We namen de tien voorstelvideo's en een algemene bedrijfsfilm in één dag op. Wel zo efficiënt. Niet alleen voor ons, maar ook (of eigenlijk: vooral) voor de advocaten van Jaeger, die het al druk genoeg hebben. Ten slotte maakten we ook graphics op maat in de opvallende huisstijl van het kantoor. De video's zijn in het Nederlands opgenomen. Aangezien Jaeger ook niet-Nederlandstalige cliënten vertegenwoordigt, hebben we ze van Engelse ondertiteling voorzien. Zo spreken we een zo groot mogelijke doelgroep aan.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials