De beste reclame is een eerlijk verhaal.

Vlog laten maken

Een vlog laten maken waarin je waardevolle informatie, tips of inspiratie deelt met je publiek. Dat is een hele slimme zet. Want op dit moment is vloggen de nummer één methode om met video te scoren.

Vloggen is de beste investering op dit moment

Met een goede vlog lever je waardevolle content aan je doelgroep. Een sterke vlog is bijvoorbeeld een video waarin jij antwoord geeft op een veelgestelde vraag of praktische tips deelt. Mensen die jouw vlog zien, zijn daarmee geholpen. Door jou.

Door een vlog te laten maken laat je zien dat jij de expert bent. En door zo'n vlog op je site te plaatsen blijven bezoekers langer hangen. Daar wordt Google blij van en dit is dus goed voor je vindbaarheid. Ook als je doelgroep op andere manieren jouw vlog ziet, bijvoorbeeld via de nieuwsbrief, is dat heel effectief. Iedere view betekent dat iemand naar jouw verhaal luistert en zich met jouw organisatie of product verbonden voelt.

Persoonlijkheid en vertrouwen

Een vlog laten maken voor je bedrijf is veel effectiever dan investeren in harde reclame of advertenties. Want je doelgroep waardeert de echtheid van zo'n video. Het is voor hen een prettig gevoel dat ze jou via je vlog beter leren kennen. Dit leidt tot meer vertrouwen en een goede ervaring met jouw merk. En daarmee heb je een grote stap voor op anderen.

In vergelijking met video-advertenties zal een kijker bij een videoblog ook eerder geneigd zijn om de vlog te delen of hierop te reageren. Vlogs zijn daarmee dus effectiever dan advertenties.

Meerdere professionele vlogs, snel gefilmd en snel gemonteerd

Nu denk je bij een vlog misschien: 'kan ik dit niet proberen zelf te doen?' Ja, je kunt dit proberen met je telefoon of een vlog camera. Maar wil je vlogs zakelijk inzetten met als doel meer waardering, views, verkopen of klanten, dan raden we je aan om één van onze professionele cameramensen te laten langskomen.

Er kan namelijk snel iets fout gaan met een zelf opgenomen vlog. Denk aan zaken als belichting, omgevingsgeluid en beeldcompositie. Een cameraman houdt overal rekening mee wat leidt tot een optimaal en professioneel resultaat.

En een vlog is ook relatief voordelig om te maken, omdat je er in korte tijd veel van kunt opnemen. Als je de vlogs goed voorbereid, dan kun je op een dag zo een tiental vlogs laten filmen. En dan heb je vlogs die er heel goed uitzien. Met perfect geluid en eventueel voorzien van je logo of andere graphics.

Vlog laten maken

Opnamen met autocue

Door een cameraman in te huren kun je vlogs maken op het hoogste niveau. Mail hem je teksten of ideeën en je ontvangt een duidelijke prijsopgave.

Aanvullend zal de cameraman je in het voortraject en tijdens de opnames van professioneel advies voorzien. Hierbij alvast de eerste tip:

TIP: De meest gemaakte fout is dat je bij het uitschrijven van je vlog tekst te veel in schrijftaal denkt. Een geschreven tekst is namelijk anders dan gesproken tekst. Schrijf je verhaal dus op alsof je het in de kroeg aan je beste vriend of vriendin vertelt.

Een groot voordeel is dat een professionele cameraman vaak met een mobiele autocue kan werken. Dit een scherm waarvan je de teksten kunt aflezen terwijl je in de camera kijkt. Op die manier kun je razendsnel en vlekkeloos vlogs opnemen terwijl je op je best overkomt.

Een vlog van Pro Motion Film

Je krijgt sterke vlogs waarmee je in een handomdraai echt waardevolle informatie kunt delen met je doelgroep. To the point en prettig voor de kijker om naar te kijken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!