Video monteren in Adobe Première 

Er zijn verschillende professionele videomontageprogramma's op de markt zoals AVID, Final Cut en Adobe Première. Daarnaast heb je ook allerlei gratis montageprogramma's zoals iMovie en Blender.

Wat zijn dan de voordelen van Adobe Première?

Adobe Creative Cloud

Voor het gebruik van Adobe Première kun je een abonnement aanschaffen op Creative Cloud. Je krijgt dan een licentie voor het gebruik van verschillende Adobe programma's zoals Adobe Première, Photoshop, After Effects, Illustrator, Audition en Media Encoder.

Implementatie

Een van de grootste voordelen van Adobe Première is dat bovengenoemde programma's heel makkelijk met elkaar samen zijn te gebruiken. Vanuit Première kun je de audio bijvoorbeeld doorsturen naar Audition om het te mixen.

Hetzelfde geldt voor het openen van titelanimaties die je in After Effects hebt gemaakt. Die kun je rechtstreeks in Adobe Première inladen.

Moet je veel video's exporteren of zware bestanden? Dan kun je je video exports doorsturen naar Media Encoder zodat je tussendoor gewoon door kunt monteren in Première.

Plug-ins

Een ander voordeel van Première is dat er veel bedrijven zijn die speciale plug-ins ontwikkelen bijvoorbeeld voor kleurcorrectie, filters of creatieve overgangen. Deze plug-ins zijn makkelijk te koppelen met Adobe Première en hiermee kun je je video's nog professioneler maken.

Veel opties

Ten opzichte van een gratis videomontagrpprgrmma heeft Adobe Première veel meer opties. Denk aan het aantal video en audiosporen en beschikbare effecten voor kleurcorrectie en audio. Dat maakt je video edits makkelijker en beter.

PRO TIP: 14 edit tricks waarmee we jouw video laten scoren

Gebruiksvriendelijkheid

Tot slot is Adobe Premiere ontzettend gebruiksvriendelijk. Het programma wordt al jaren doorontwikkeld en voorzien van jaarlijkse updates. Zo weet je zeker dat het je in je videomontage aan niets ontbreekt en dat je met software werkt die door miljoenen anderen creatievelingen wereldwijd wordt gebruikt.

Wij monteren onze video content om bovenstaande redenen al jaren in Adobe Premiere. Bekijk hieronder een aantal video's die we monteerden voor onze klanten.

  • Cursus video editing

    Cursus Video Bewerken

    In de cursus video bewerken (gratis e-book) ontdek je hoe je zelf supersnel de beste video’s edit. Download nu de ideale video editing startersgids.

Video editor inhuren via Pro Motion Film

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Next Level Videomarketing Podcast

Voor bedrijven die willen groeien met video

Welke video's kun je het beste maken? En als je dan een bepaalde video gaat maken, hoe pak je dat dan het beste aan?

Ontdek het in de Next Level Videomarketing podcast:

Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1400+ video's geproduceerd

250+ opdrachtgevers

Kickstart je videoproducties

Zelf goede video's maken? Geef je videoproducties en videomarketing een vliegende start met onze overcomplete e-bookbundel:

Download de 7 masterclasses

Meer dan 500 pagina's vol met hands-on tips en praktische oefeningen

(100% Tevredenheidsgarantie, je hebt dus niets te verliezen)

Complete bundel met 7 onmisbare e-books:

Module 1. Filmen met je smartphone

Module 2. Perfecte video's monteren

Module 3. IJzersterke scripts schrijven

Module 4. Blauwdruk succesvolle videomarketing

Module 5. Onweerstaanbare interviews maken

Module 6. Geld verdienen met YouTube

Module 7. Doelgerichte productvideo's en video-advertenties maken

Claim hier de complete PMF Bundle

En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.