Hoe maak ik een vlog?

Een vlog of video blog is een persoonlijke video boodschap waarin je iets rechtstreeks in de camera vertelt. Bijvoorbeeld een inspirerend verhaal, tips of een vraag die je beantwoordt.

Hoe maak je een geweldige aftermovie?

Je wilt een geweldige aftermovie maken. Wat komt daar allemaal bij kijken? Dit zijn drie belangrijke punten om in gedachten te houden als je een aftermovie gaat maken.

Hoe maak je een promotiefilm?

Je wilt natuurlijk een promotiefilm maken waarmee je je kijker overtuigt actie te ondernemen. Een paar tips voor als je hiermee aan de slag gaat.

Video op landingspagina

Een landingspagina is een pagina waarop bezoekers via Google rechtstreeks binnen komen. Bijvoorbeeld door een bepaald zoekwoord in te voeren.

Hoe bepaal ik mijn videomarketing strategie?

Om echt effectieve video's te maken is het belangrijk om een plan op papier te hebben staan. Wat wil je met video teweeg brengen en hoe gaat de inhoud van je videocontent daar goed op aansluiten?

Hoe krijg ik zoveel mogelijk views?

Wil je dat jouw video een kijkcijferkanon wordt? Daar is helaas geen garantie op te geven. Maar er zijn wel manieren om je kansen te vergroten.

Wat voor filmpjes kan ik zelf maken?

Wil je zelf aan de slag met video, maar weet je nog niet wat voor filmpjes je kunt maken? Stel jezelf dan de volgende twee vragen:

Hoe haal ik het meeste uit een draaidag?

De beste draaidag is een draaidag waarop je meters maakt, en waarop je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terugkijkt: alles staat erop.

Op welke kanalen kan ik mijn video plaatsen?

Je kunt je video op veel manieren delen met je doelgroep. Denk allereerst aan je website. Daarmee maak je een pagina aantrekkelijker. Denk hierbij aan waardevolle content zoals vlogs, interviews of uitlegvideo's. Of een korte promo of productvideo om de verkoop van een product of dienst op te schroeven.

Bedrijfsfilm maken met drone

Een bedrijfsfilm maken met drone is heel populair. Dit wordt steeds vaker gedaan.

Wat gaat een productvideo kosten?

Productvideo kosten zijn afhankelijk van wat voor en hoeveel productvideo's je gaat maken.

Wat gaat een promotiefilm kosten?

Promotiefilm kosten kunnen sterk van elkaar verschillen. Ik ga er op deze pagina van uit dat je op zoek bent naar de prijs van een professionele video. Dus gemaakt door een ervaren videoproductiebedrijf.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!