Serie promotievideo’s voor De Zorgcirkel

De Zorgcirkel biedt persoonsgerichte zorg aan ruim 7.500 ouderen in Noord-Holland. Voor elk van hun locaties wilden ze een promotievideo laten maken. Niet alleen om de locaties online meer zichtbaarheid te geven, maar ook om toekomstige bewoners alvast de mogelijkheid te geven zich online te oriënteren. De Zorgcirkel heeft 24 locaties in 13 dorpen en steden. Ja, daar schrokken we best even van. Benieuwd hoeveel opnamedagen we nodig hadden?

Vast template voor scripts

Als je 24 verschillende locaties moet bezoeken voor video-opnames, dringt zich onherroepelijk de vraag op: hoe pak je dat zo efficiënt mogelijk aan? Want voor je het weet ben je een maand aan het filmen. We kozen daarom voor een vast template voor de scripts, dat we per locatie aanpasten. Daardoor was het mogelijk om twee locaties per dag te filmen en hadden we slechts twaalf opnamedagen nodig. Wel zo fijn, want dat scheelt natuurlijk flink in de kosten.

Voice-over en custom graphics

De voice-over van de video's werd door een medewerker van De Zorgcirkel ingesproken. In twee sessies van een uur was dat gepiept. Ook maakten we graphics op maat die inzetbaar waren voor alle video's. Dankzij deze ingrepen wisten we een omvangrijke opdracht binnen verrassend kort tijdsbestek af te ronden, en voor een heel aantrekkelijke prijs. De video's zijn te vinden op het YouTube-kanaal van De Zorgcirkel en uiteraard op de websitepagina van de desbetreffende locatie.

Wat zegt De Zorgcirkel er zelf over?

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials