Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Videoboodschap opnemen voor bedrijf

Een toespraak op afstand, een bedrijfsaankonging die je online wilt delen, of een videoboodschap waarin je iets aan je doelgroep uitlegt. Een videoboodschap bestemd voor interne of externe communicatie. Wat je doel ook is: deze video moet professioneel worden opgenomen zodat de boodschap goed en duidelijk overkomt en jij professioneel.

Alle branches

Wij nemen een videoboodschap op voor alle branches zoals de zakelijke dienstverlening, overheid, zorg en het onderwijs.

Meerdere videoboodschappen opnemen

Pro Motion Film maakt een professionele en persoonlijke videoboodschap voor je organisatie. We kunnen in een dagdeel ook meerdere versies opnemen. Bijvoorbeeld een videoboodschap voor je collega's, klanten en partners. We verzorgen de regie, het camerawerk, belichting en goed geluid.

Videoboodschap opnemen met autocue

Het is bij ons mogelijk om een video op te nemen met autocue. Het tekstscript met de boodschap kun je zo makkelijk oplezen. Dat scheelt veel tijd en struikelpunten wanneer je een lange tekst zou moeten improsiveren. Bekijk bijvoorbeeld deze met autocue opgenomen videoboodschap, die we op hebben genomen tijdens de Corona crisis:

Videoboodschap laten maken voor evenement

Het is ook mogelijk om een videoboodschap op te nemen ter vertoning op een evenement. Bijvoorbeeld als je er zelf niet bij kan zijn.

Zo kun je toch een korte boodschap overbrengen aan je publiek.

Videoboodschap als briefing op afstand

Video is een fantastische communicatiemiddel omdat het persoonlijker is dan een e-mail en efficiënter dan iedereen één voor één moeten opbellen. Via een simpel videolinkje kun je in één keer massa's mensen bereiken die jou zien en horen spreken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten