Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoregistratie van presentatie

Interessant psychologisch feitje: knappe mensen worden eerder geloofd. Maar schoonheid verricht geen wonderen. Gebrek aan inhoud laat je namelijk onherroepelijk door de mand vallen.

Dan kun je nog zo bloedmooi zijn, zonder goed verhaal kom je over als een natte dweil. Met onze videoregistraties voor bedrijven zorgen we daarom dat je er mooi opstaat. Mét inhoud.

Neem direct contact op

Veelzeggende video

Scherpstellen op de boodschap en de informatie is mogelijk in diverse videovormen:

Evenementregistratie

We registreren de podiumactiviteiten van je (bedrijfs)evenement: presentaties, lezingen, discussies en meer. Dat doen we met verschillende camera's, vanuit verschillende hoeken en zo nodig bij verschillende presentaties tegelijkertijd. Na afloop monteren we daarvan de outtakes, eventueel met ingemonteerde powerpointslides (terwijl de spreker goed verstaanbaar en duidelijk in beeld blijft, uiteraard). Handig voor bijvoorbeeld online marketing of een webinar. Zo maak je ook na afloop van het evenement impact.

Videoregistratie van evenement
Videoregistratie met cameraploeg

Videoboodschap

Met een videoboodschap bereik je online snel een grote groep mensen. Intern of extern. Bijvoorbeeld om medewerkers, klanten of relaties op de hoogte te houden. Een videoboodschap is persoonlijker dan mailen, en vaak efficiënter dan een telefoongesprek of conference call. En bovendien mooi afgewerkt. Zodat je boodschap opvalt, blijft hangen en altijd is terug te kijken.

Interview

Een vraaggesprek brengt zowel het verhaal als de geïnterviewde op een boeiende manier in beeld. Het geeft de informatie authenticiteit en waarde. Laat bijvoorbeeld een deskundige, collega, je doelgroep of een partnerbedrijf aan het woord. Of maak een interviewserie over een specifiek thema. Die kun je inzetten als marketingtool, maar ook om achtergrondinformatie te geven en zo je toegankelijkheid te vergroten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Overzichtelijk en dynamisch

Videoregistraties filmen we met meerdere camera's en monteren we netjes in de huisstijl van je bedrijf. Dat maakt je video of serie overzichtelijk en herkenbaar. Door het slim afwisselen van wide shots en close-ups creëren we een dynamisch eindresultaat dat de aandacht vasthoudt. En uiteraard zorgen we voor hoge kwaliteit audio, zodat de sprekers altijd goed verstaanbaar zijn. Desgewenst leveren we onderdelen van de registratie aan als losse video's, bijvoorbeeld om te delen op social media.

Zeg meer

Zeg nog meer met je evenement, videoboodschap of interview met een videoregistratie. Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Meercameraregistratie

✔ Meer video's voor minder

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen over professionele videoregistratie

Wanneer is videoregistratie gewenst?

Videoregistratie vindt veelal plaats tijdens (zakelijke) evenementen. Denk aan het filmen van de inhoudelijke presentaties van gastsprekers en overige podiumsessies tijdens een evenement.

Het laten registreren van het evenement is ideaal om het nog eens terug te kijken en te delen met je doelgroep.

Een videoregistratie is een uitkomst voor mensen die niet live aanwezig waren, maar die wel de gedeelde inzichten of het besprokene willen inzien.

Waar moet je bij videoregistratie allemaal op letten?

Er zijn een aantal basiszaken waarop je dient te letten: beeld, geluid, compositie, budget, montage. De productiewaarde wordt aan de hand van deze zaken bepaald. Zorg ervoor dat beelden nooit te eenzijdig zijn: zorg voor afwisseling! Bijvoorbeeld door meerdere camera's op te stellen.

Als je de spreker voorziet van een zendermicrofoon zal deze goed verstaanbaar zijn.

Welke video's kun je nog meer registreren?

Stel: je wilt meerdere doelgroepen bereiken aan de hand van één thema. Dit kan je doen door meerdere videoregistraties te maken. Je kunt een bedrijfsvideo eventueel aanvullen met een interview of zogenaamde 'testimonial video' om je autoriteit en betrouwbaarheid aan potentiële nieuwe klanten aan te tonen. Ook kan je een aftermovie maken van een evenement om mensen die niet aanwezig waren warm te maken voor bijvoorbeeld een volgende editie.

Hoe helpt videoregistratie mijn bedrijf?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Deze uitspraak is zo oud als de weg naar Rome en staat nog steeds als een huis.

Aan de hand van een video kan je heel eenvoudig laten zien waar jouw bedrijf om draait: welke activiteiten je verricht, wat de locatie is, wie de mensen achter de schermen zijn en de bedrijfscultuur is.

Aan de hand van een video kan je jouw unieke merk, product of dienst in beeld brengen en heel eenvoudig toelichten wat het zo uniek en de moeite waard maakt. Met behulp van een bedrijfsdocumentaire kan je laten zien hoe degelijk jouw bedrijf is en hoe fijn het is om hier te werken. Beelden zijn de beste vorm van reclame.

Wat moet je vooral niet opnemen bij videoregistratie?

Bij videoregistratie moet je altijd de aanvullende waarde van beelden op je boodschap in ogenschouw nemen.

Voeg dus nooit beelden toe die niet samenhangen met wat er gezegd wordt. Dat draagt niet alleen niets bij, het leidt alleen maar af.

Bondig zijn is belangrijk: geef geen ellenlange beschrijvingen zonder enig verschil in intonatie. Hou het kort en wees zo krachtig mogelijk.

Vergeet niet je shots goed te belichten en breng vooral geen zaken in beeld die een misleidend beeld scheppen of die de reputatie van je bedrijf eerder zullen schaden.

Wat kan je met je videoregistratie?

Heb je eenmaal een video geschoten? Dan kan je deze delen op je website, bijvoorbeeld op de Homepage. Dit is veel overzichtelijker en aantrekkelijker dan een warrig stukje tekst over wie je bent en wat je precies doet.

Mensen zijn tamelijk luie wezen als het neerkomt op het verwerken van informatie waar ze niet direct behoefte aan (denken te) hebben. Het is jouw taak hen warm te maken voor wat je te bieden hebt, doe dat met kracht, overtuiging en mooie beelden.

Je kunt je video natuurlijk ook delen op YouTube en sociale media. Hou er rekening mee dat je met elk van deze kanalen een net iets andere doelgroep zult bereiken en dat je daarmee rekening dient te houden in hoe je je video precies opbouwt en aanbiedt.

Waarom zou ik bij jullie mijn video laten registreren?

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film maakt videoregistraties met meerdere camera's tegelijk. Alles wordt netjes in de huisstijl van het bedrijf geproduceerd (dit is ook ons visitekaartje).

Wide shots en close-ups worden op slimme wijze afgewisseld om tot een dynamisch eindresultaat te komen. Zonder die dynamiek zal de aandacht afdwalen. De audio is van hoge kwaliteit - alle sprekers zullen goed te verstaan zijn. Zo nodig leveren we videoregistratie aan in kortere, losse video's.

We gaan er iets moois van maken! Bekijk onze video:

Jouw bedrijf boosten met een professionele videoregistratie?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

12 + jaar ervaring in het produceren van conversieverhogende videocontent voor bedrijven

Voordelige productiekosten bij afname van een serie video's

✓ Altijd extra vrijblijvend advies over aanvullende video-opname mogelijkheden tijdens jouw evenement

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gewoon goede filmmaker

Ilse Kuiper, Content en communicatie DUOS, Erasmus MC

Gewoon goede filmmaker, begrijpt wat je wilt, en maakt er iets moois van. Professioneel, goed bereikbaar en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Blog

Online video is een geweldig medium om impact te creëren bij je doelgroep. In onze blogs geven we gratis en voor niks onze kennis en skills weg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92