Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Videoregistratie van presentatie

Interessant psychologisch feitje: knappe mensen worden eerder geloofd. Maar schoonheid verricht geen wonderen. Gebrek aan inhoud laat je namelijk onherroepelijk door de mand vallen. Dan kun je nog zo bloedmooi zijn, zonder goed verhaal kom je over als een natte dweil. Met onze videoregistraties voor bedrijven zorgen we daarom dat je er mooi opstaat. Mét inhoud.

Veelzeggende video

Scherpstellen op de boodschap en de informatie is mogelijk in diverse videovormen:

Evenementregistratie

We registreren de podiumactiviteiten van je (bedrijfs)evenement: presentaties, lezingen, discussies en meer. Dat doen we met verschillende camera's, vanuit verschillende hoeken en zo nodig bij verschillende presentaties tegelijkertijd. Na afloop monteren we daarvan de outtakes, eventueel met ingemonteerde powerpointslides (terwijl de spreker goed verstaanbaar en duidelijk in beeld blijft, uiteraard). Handig voor bijvoorbeeld online marketing of een webinar. Zo maak je ook na afloop van het evenement impact.

Videoregistratie opnemen met cameraploeg

Videoboodschap

Met een videoboodschap bereik je online snel een grote groep mensen. Intern of extern. Bijvoorbeeld om medewerkers, klanten of relaties op de hoogte te houden. Een videoboodschap is persoonlijker dan mailen, en vaak efficiënter dan een telefoongesprek of conference call. En bovendien mooi afgewerkt. Zodat je boodschap opvalt, blijft hangen en altijd is terug te kijken.

Interview

Een vraaggesprek brengt zowel het verhaal als de geïnterviewde op een boeiende manier in beeld. Het geeft de informatie authenticiteit en waarde. Laat bijvoorbeeld een deskundige, collega, je doelgroep of een partnerbedrijf aan het woord. Of maak een interviewserie over een specifiek thema. Die kun je inzetten als marketingtool, maar ook om achtergrondinformatie te geven en zo je toegankelijkheid te vergroten.

Livestreamvideo

De drie videovormen hierboven bieden we ook aan als livestreamvariant. Daarmee is je evenement, videoboodschap of interview live te volgen via een onlinekanaal. Op deze manier kun je mensen overal ter wereld bereiken, die de gebeurtenissen live kunnen volgen of later kunnen terugkijken.

Overzichtelijk en dynamisch

Videoregistraties filmen we met meerdere camera's en monteren we netjes in de huisstijl van je bedrijf. Dat maakt je video of serie overzichtelijk en herkenbaar. Door het slim afwisselen van wide shots en close-ups creëren we een dynamisch eindresultaat dat de aandacht vasthoudt. En uiteraard zorgen we voor hoge kwaliteit audio, zodat de sprekers altijd goed verstaanbaar zijn. Desgewenst leveren we onderdelen van de registratie aan als losse video's, bijvoorbeeld om te delen op social media.

Zeg meer

Zeg nog meer met je evenement, videoboodschap of interview met een videoregistratie. Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Meercamera registratie

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!