Wat is een video impressie?

Wat is een video impressie

Een video impressie is een video die de sfeer, de beleving en de hoogtepunten weergeeft van een evenement of een open dag.

Het is een samenvatting van hoe de dag verlopen is die in de toekomst gebruikt wordt om klanten te werven, meer bezoekers aan te trekken of om als herinnering te bewaren. Een video impressie van een open dag van je bedrijf is bijvoorbeeld een perfecte promotiefilm om te laten zien tijdens een beurs. De kijker leeft zich in, voelt zich onderdeel van het evenement en proeft de sfeer. Zo kan deze exact ervaren hoe het geweest zou zijn om erbij te zijn.

De voordelen van een video impressie

Laat een video impressie maken van jouw evenement en profiteer van de volgende voordelen.

  • Met een video impressie werf je bezoekers voor je volgende open dag of evenement.
  • Je kunt de video impressie ook gebruiken voor andere doeleinden en laten zien bij de receptie van je kantoor, op een beurs of mailen naar je mailinglijsten.
  • Uiteraard vergeet je je video impressie niet ook te delen via je sociale media kanalen.

Een video impressie laten maken

Gebruik een videoproductiebedrijf om je video impressie te maken en je krijgt een wervend stukje film van een evenement waar je trots op mag zijn.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Een video impressie van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Promotiefilm laten maken

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing

Zelluf doen

Geef je videomarketing een vliegende start met onze e-bookbundel of een gratis webinar. En als je ooit wat extra handjes nodig hebt met filmen of hulp met je strategie, weet je ons te vinden.

Digitale videomarketing trainingenKickstartbundel: 7 e-books

Je wil aan de slag met videomarketing, maar
weet niet waar je moet beginnen? Download de kickstartbundel met 7 e-books en profiteer van 64% korting. Geschreven in heldere taal en voorkennis is niet nodig.

Bekijk Kickstartbundel

Webinar videomarketing

Gratis webinar: Kickstart je videomarketing

Deze gratis webinar is zonder twijfel de
allersnelste manier om je videomarketing te
kickstarten. In een klein uurtje reiken we je de basics aan op een presenteerblaadje. Zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt.

Naar gratis webinar