Wat is een video snippet?

Wat is een video snippet?

Een video snippet is een heel klein en snel te maken video-item. Een kort en simpel videofragment dat gedeeld kan worden op social media. Zo'n video is laagdrempelig en hoeft er niet heel bewerkt uit te zien.

Lengte video snippet

Meestal duurt een video snippet niet langer dan 20 tot 30 seconden. Vaak zijn het one takers. Er komt weinig montage aan te pas en een video snippet is hierdoor dus makkelijk te produceren.

Wanneer een video snippet?

Een video snippet is ideaal als marketingvideo om bewustzijn te creëren voor iets groots. Denk aan een video snippet in de vorm van een achter de schermen video of een korte preview. Je kunt zoiets gebruiken om buzz te creëren voor een aankomend evenement, een nieuw product, een nieuwe video, noem maar op.

Meer gerelateerde videoproductie begrippen:

Teaser Video impressie Video snippet Showreel video Video background Video header Horizontale video Verticale video16:9 video 4:5 video 9:16 video Cinemascope 4K video Videoboodschap Bedrijfsvlog Video live streaming Online video cursus Webinar E-learning video Podcast video Documentaire Non-fictie Campagne video Videocampagne Klant testimonial Vacature video Onboarding video Wervingsvideo How to video Beursvideo Webshop video Nieuwsbrief video Makelaarsvideo Drone video Gepersonaliseerde video Long form video content Stock video

Of download hier ons gratis PDF-overzicht met alle 250+ videoproductiebegrippen op een rij ->

Video snippets van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er. Bekijk onze showreel:

Promotiefilm laten maken

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Pro Motion Film

Meer dan 10 jaar ervaring in videoproductie en videomarketing